Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 17:06

Ψηφιακό μουσείο βόλεϊ της ΕΣΠΕΠ

Γράφτηκε από τον

Με τίτλο “Ανακαλύπτουμε τους Θησαυρούς….Αναδεικνύουμε την Ιστορία του Βόλεϊ, η Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, θέλει να δημιουργήσει ψηφιακό μουσείο για το βόλεϊ στην Πελοπόννησο.

Για το λόγω αυτό, την Πέμπτη 30 Μαρτίου το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κοινοποίησε προς τα σωματεία της Πελοποννήσου στην παρακάτω ανακοίνωση:
“Αγαπητοί συνεργάτες,
Η παραμονή μας στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, έχει διαμορφώσει τη ζωή μας και έχει αφήσει ελεύθερο χρόνο, αναζητώντας να τον καλύψουμε με υγιείς αλληλεπιδράσεις.
Μία από τις ευχάριστες δραστηριότητες παρατηρούμε ότι είναι, η αναδρομή στο παρελθόν και η αναζήτηση φωτογραφιών από παλιότερες αθλητικές συναντήσεις και γενικότερα η δραστηριότητα αθλητών και αθλητριών που αναρτούνται στο Διαδίκτυο.
Οι αναμνήσεις επανέρχονται στο φως, αποτυπώνοντας ένα πολύτιμο υλικό που η Ε.Σ.ΠΕ.Π. θα ήθελε να συγκεντρώσει, με την προοπτική να διαμορφώσει μια ιστορική πλατφόρμα για το βόλεϊ στην Πελοπόννησο.
Στόχος μας είναι, μόλις συγκεντρωθεί ικανοποιητικό υλικό να το αναρτήσουμε, στην προηγούμενη ιστοσελίδα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. (www.espep.com), την οποία και διατηρήσαμε, έχοντας πρόθεση σαν Δ.Σ., να το μετεξελίξουμε σε ένα σημαντικό ψηφιακό μουσείο για το βόλεϊ στην περιοχή μας.
Στην κατεύθυνση αυτή θα διευκόλυνε σημαντικά, να μας κοινοποιήσετε μέσω e-mail ή messenger οποιοδήποτε φωτογραφικό στιγμιότυπο εντοπίζεται, συνοδευόμενο από μια συνοπτική περιγραφή.
Ελπίζοντας σε ανταπόκριση περιμένουμε τους δικούς σας …θησαυρούς, για να δημιουργήσουμε ένα εκπληκτικό κολάζ-αναδρομή στο παρελθόν, για αγώνες και ομάδες που δραστηριοποιούνται ή έχουν σβήσει από τον Βολεϊκό χάρτη.
Μένουμε Σπίτι, Ανακαλύπτουμε τους Θησαυρούς και Αναδεικνύουμε την Ιστορία του αθλήματος που αγαπάμε.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ