Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 13:00

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέντε ανανεώσεις και μία μεταγραφή

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέντε ανανεώσεις και μία μεταγραφή

Τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού της έχει ξεκινήσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η Καλαματιανή ομάδα, θα εκπροσωπήσει την πόλη μας και το νομό Μεσσηνίας στην δεύτερη τη τάξη εθνική κατηγορία του βόλεϊ την Pre League. Σίγουρα μια δύσκολη και άγνωστη κατηγορία. Για το λόγο αυτό ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης σε συνεργασία με την υπεύθυνη της ομάδας βόλεϊ Βίκυ Καραμπάτσου, έχουν αρχίσει το κτίσιμο της ομάδας. Για την ώρα από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους η κεντρικός Σοφία Καρακύκλα, η ακραία Νίκη Κόλλια, η λίμπερο Γωγώ Δεδούση, καθώς επίσης και δύο νεαρές, η κεντρικός Ειρήνη Σακελλαρίου και η πασαδόρος Βασιλίνα Πετροπούλου. Από εκεί και πέρα η ομάδα προχώρησε και στην πρώτη της μεταγραφή, εντάσσοντας στο δυναμικό του Απόλλωνα την έμπειρη αθλήτρια Σοφία Γκιαούρη, η οποία τα τελευταία χρόνια έπαιζε στις Αμαζόνες, στη θέση του λίμπερο.
Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, σε καλό σημείο βρίσκονται οι επαφές με τις Καραμούντζου, Αποστολοπούλου, Κορακιανίτη, Γάκη, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό για συνέχιση της συνεργασία τους. Σε ότι αφορά την ενίσχυση, σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις, όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, που γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τι χρειάζεται η ομάδα, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της νέας κατηγορίας, αλλά και να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν.
Η μονή αθλήτρια που αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα είναι η Κωνσταντίνα Τζούλου, η οποία έχει μείνει ελεύθερη από το Δεκέμβριο.
Να σημειωθεί πως η ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της από όταν άνοιξαν τα στάδια σε όλη την Ελλάδα, με τον κ. Μυτσκίδη να κάνει και ειδικό πρόγραμμα σε κάθε αθλήτρια ώστε να βελτιώσει όποιες αδυναμίες έχουν.
Οι προπονήσεις είναι καθημερινές στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας από Δεύτερα μέχρι και Παρασκευή.
Σε ότι αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Απόλλωνας, όπως φυσικά και όλες οι ομάδες, περιμένει την προκήρυξη του πρωταθλήματος, τον χωρισμό των ομίλων, ώστε να ξέρει ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσει για να προχωρήσει και στο σχεδιασμό σε ότι αφορά την προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια, αλλά και να καθορίσει τους στόχους του.