Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2020 13:42

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Δηλώνει σήμερα συμμετοχή στην Pre League

Γράφτηκε από τον

Στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών, της νέας κατηγορίας που θα λειτουργήσει από φέτος η Ε.Ο.ΠΕ., θα λάβει μέρος την προσεχή αγωνιστική περίοδο η Καλαμάτα ‘80.

Η διοίκηση των “Λύκων” θα υποβάλει σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδία της δήλωση συμμετοχής και πλέον θα περιμένει να δει με ποιες ομάδες θα αναμετρηθεί στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής του, αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Στη Pre League Ανδρών έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι παρακάτω ομάδες: Από την Α’ Ζώνη: η ΑΕΚ Αθηνών, ο Α.Ο. Αιγιαλέων Αιγίου, ο Α.Ο. Καλαμάτα ‘80, ΑΣ Κέρκης Σάμου, ο Α.Σ. Πανερυθραϊκός, ο Γ.Σ. Πανιώνιος και από τη Β’ Ζώνη ο Α.Σ. Αθλος Ορεστιάδας, ο Α.Σ. Αρης Θεσσαλονίκης, ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, η Α.Ε. Κομοτηνής, ο Πήγασος Πολίχνης και ο ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ διατηρεί το δικαίωμα μετά την ολοκλήρωση των
δηλώσεων συμμετοχής να αποφασίσει τη χορήγηση συμμετοχής στην κατηγορία σε ομάδα/ες
με Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card)
Η κατηγορία θα δημιουργηθεί υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι μετά την ολοκλήρωση
των δηλώσεων συμμετοχής και τυχόν χορήγησης wild card, ο αριθμός συμμετοχών θα είναι
τουλάχιστον οκτώ (8).
Να σημειωθεί ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχή τα σωματεία θα πρέπει να καταθέσουν χρηματικό παράβολο για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα ποσού εβδομήντα πέντε ευρώ (75 €). Σε περίπτωση μη καταβολής του παραβόλου η δήλωση συμμετοχής δεν γίνεται δεκτή.