Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 12:15

Με Ντάκουρη και στην Pre League η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Με Ντάκουρη και στην Pre League η Καλαμάτα '80

Με τον Παναγιώτη Ντάκουρη στον πάγκο της θα πορευτεί η Καλαμάτα ‘80 στο πρωτάθλημα της Pre League, τη νέα κατηγορία που ενέταξε στις διοργανώσεις της από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Ε.Ο.ΠΕ.


Ο Ντάκουρης θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πόστο του προπονητή των “Λύκων” και θα έχει για συνεργάτη του, όπου και την προηγούμενη σεζόν τον Στέφανο Μάνα.
Ηδη διοίκηση και προπονητής έχουν ξεκινήσει σιγά – σιγά να σχεδιάζουν τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα έχουν προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με τους περισσότερους παίκτες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση.

Σπουδαία μεταγραφή

Εκτός από τους επαφές για τις ανανεώσεις, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προχωρήσει και σε συζητήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται κοντά στην πραγματοποίηση μια σπουδαίας μεταγραφής.
Αντίθετα, είναι πολύ πιθανόν, λόγω σπουδών, ο Αριστείδης Χανδρινός να δοθεί σε ομάδα εκτός Μεσσηνίας, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής και να παίζει και βόλεϊ.
Από εκεί και πέρα, εκτός από την Καλαμάτα ‘80 δήλωσαν συμμετοχή στη νεοσύστατη Pre League οι ομάδες Α.Ο. Αιγιαλέων Αιγίου, Πανερυθραϊκός, Πανιώνιος, ΑΣ. Κέρκης Σάμου, τις οποίες αντιμετώπισε τη σεζόν που πέρασε στο πρωτάθλημα της Α2 και η ΑΕΚ, που θα αποτελέσουν τον όμιλο του νότου. Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα η αρμόδια επιτροπή της Ε.Ο.ΠΕ.