Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 13:43

ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσε η αρχηγός Κωνσταντίνα Καραμούντζου

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ανανέωσε η αρχηγός Κωνσταντίνα Καραμούντζου

 

Με την αρχηγό του Κωνσταντίνα Καραμούντζου, θα πορευτεί ο Απόλλων Καλαμάτας τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Pre League γυναικών.

Η αθλήτρια από το Αργος θα φορέσει τη φανέλα της Καλαματιανής ομάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί μια σημαντική λύση για τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη και αναμένεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στο άγνωστο πρωτάθλημα της Pre League.

Στην ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με την Καραμούντζου, η διοίκηση του Απόλλωνα αναφέρει: “Η αρχηγός της ομάδας μας Ντίνα Καραμούντζου για τρίτη (3η) συνεχόμενη χρονιά θα ηγείται της ομάδας μας. Η Ντίνα ξεκίνησε το βόλεϊ στο Αργος και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο και Αιγάλεω. Ευχαριστούμε την ομάδα του Γ.Σ. Αργους για την εξαίρετη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει ως σύλλογοι της Πελοποννήσου”.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ο βασικός κορμός του Απόλλωνα έχει ανανεώσει τη συνεργασία του. Ο λόγος για τις αθλήτριες Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Κόλλια, Γεωργία Δεδούση, Καλλιόπη Αποστολοπούλου, Δανάη Μουρατίδη και οι νεαρές Ειρήνη Σακελλαρίου, Βασιλίνα Πετροπούλου.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί η Σοφία Γκιαούρη και η Αντζελα Παπά.