Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 11:34

ΒΟΛΕΪ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέμπτη μεταγραφή η Σωτηρίου από Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέμπτη μεταγραφή η Σωτηρίου από Παναχαϊκή

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας που ενισχύεται εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Ο καλαματιανός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση της ακραίας Αθηνάς Σωτηρίου από την Παναχαϊκή.
Η 22χρονη βολεϊμπολίστρια που είναι φοιτήτρια στην Καλαμάτα, έχει αγωνιστεί εκτός από την Παναχαϊκή σε Ολυμπιάδα, Απόλλωνα Πατρών, ενώ την περσινή περίοδο φορούσε τη φανέλα του Μεσσηνιακού.
Η διοίκηση του Απόλλωνα μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την ΓΕ Παναχαϊκή: “Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της ΓΕ Παναχαϊκής και χαιρόμαστε που ακόμα μια ομάδα λειτουργεί στα πλαίσια συνεργατικότητας και αφουγκράζεται τις επιθυμίες των αθλητριών της και βάζει πάνω απ’ όλα την εξέλιξη τους και του αθλήματος, ακόμα δε περισσότερο του Πελοποννησιακού χώρου”.
Η Σωτηρίου ήταν η πέμπτη μεταγραφή για τις ασπρόμαυρες μιας και είχαν προηγηθεί οι Μαρία Κωνσταντοπούλου, Εβελίνα Μπεσή, Σοφία Γκιαούρη και Αντζελα Παπά
Ακόμη έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Κωνσταντίνα Καραμούντζου, Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Κόλλια, Γεωργία Δεδούση, Καλλιόπη Αποστολοπούλου, Δανάη Μουρατίδη και οι νεαρές Ειρήνη Σακελλαρίου, Βασιλίνα Πετροπούλου.