Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 11:02

ΒΟΛΕΪ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Τάραξε τα νερά με Παλέντζα!

Γράφτηκε από τον

 

Μεταγραφή επιπέδου Α1 κατηγορίας βόλεϊ ανδρών πραγματοποίησε η Καλαμάτα ‘80 που απέκτησε τον Νίκο Παλέντζα από την Κηφισιά!

Ο Παλέντζας είναι 29 χρονών διαγώνιος από τη Θεσσαλονίκη και έχει πλούσια διαδρομή σε ομάδες Α1 κατηγορίας. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή και Εθνικό Αλεξανδρούπολης και δίχως αμφιβολία μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Pre League που θα συμμετάσχει τη νέα περίοδο η Καλαμάτα ‘80. Να σημειώσουμε πως ο 29χρονος διαγώνιος έχει χρηστεί και διεθνής με την Εθνική Ελλάδας!
Με τη μεταγραφή του Παλέντζα οι “Λύκοι” ανεβαίνουν επίπεδο και δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως... τάραξαν τα νερά της κατηγορίας.
Η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας αναφέρει:
“Με μεγάλη χαρά η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς αθλητή Νίκου Παλέντζα!! Ο Θεσσαλονικιός αθλητής αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου και έχει ύψος 2.00m. Στα 29 του χρόνια έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στην Α1 κατηγορία που περιλαμβάνει τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Νίκη Αιγινίου τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Παμβοχαϊκό! Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας μας με συμμετοχές σε World League και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Καλωσόρισες @nickolas.pale στην ομάδα και την πόλη μας! Ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!”.
Αυτή ήταν η τρίτη μεταγραφή της Καλαμάτας ‘80 μιας και είχαν προηγηθεί οι Κώστας Δαλακούρας και Παναγιώτης Κακαλέτρης.
Επίσης να θυμίσουμε πως από την περσινή σεζόν συνεχίζουν οι Κώστας Δημητούλης, Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Γεωργάτος, Γιάννης Κατσιαφλάκας, Νίκος Μπιρμπίλης, Στέφανος Ξεροβάσιλας, Νίκος Ντόντης, Νίκος Μπεσής, Φέλιξ Μπλάουελ και Αλέξης Μπούρας. Στον πάγκο των “Λύκων” παρέμεινε για δεύτερη σερί σεζόν ο Παναγιώτης Ντάκουρης, με συνεργάτη τον Στέφανο Μάνα.