Δευτέρα, 03 Αύγουστος 2020 12:52

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ο Μυτσκίδης και φέτος στον πάγκο του Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

 

Ο Μπάμπης Μυτσκίδης θα έχει την τεχνική καθοδήγηση του Απόλλωνα Καλαμάτας και στο πρωτάθλημα της Pre League της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021.

Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε με τη διοίκηση του Απόλλωνα και θα καθίσει στον πάγκο της Καλαματιανής ομάδας για 4η σερί αγωνιστική περίοδο. Θα συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, στην ομάδα της καρδιάς του, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση των “ασπρόμαυρων”.
Η διοίκηση φρόντισε να ανανεώσει τη συνεργασία της και με τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού, αλλά και του ιατρικού τιμ. Ετσι δίπλα στον κ. Μυτσκίδη, θα βρίσκονται τόσο η Μαρία Κωστοπούλου, αλλά και η προπονήτρια της ακαδημία και των αναπτυξιακών τμημάτων, Βιβή Τασιοπούλου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Λένε ότι τα καλά πράγματα αφήνονται για το τέλος. Εμείς παρόλο που δεν έχουμε φτάσει σε αυτό και επειδή πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν το έχουμε πει ακόμη ...δεν θέλουμε να αφήσουμε κανέναν παραπονούμενο. Παρόλο που είχε προτάσεις από μεγάλα σαλόνια ο Μπάμπης Μυτσκίδης προτίμησε να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε εδώ και 4 χρόνια μαζί μας.
Ετσι λοιπόν θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα της καρδιάς του, τον Απόλλωνα. Μαζί του ένα δυνατό γυναικείο δίδυμο στο πάγκο η Μαρία Κωστοπούλου και η Βιβή Τασιοπούλου ενώ σε ειδικό ρόλο θα είναι και ο Κώστας Κουτράκης. Γενικός αρχηγός της ομάδας ο Γιώργος Σπυρόπουλος και στην εκγύμναση της ομάδας για άλλη μια χρονιά ο Θοδωρής Χάντζος. Το ιατρικό team συνεχίζει ο Φάνης Βασιλακάκος (ορθοπεδικός), Θοδωρής Ασημακόπουλος και Ακριβή Μπακαράκη (physio support team), ενώ σε ειδικό ρόλο cooperation θα είναι ο γνωστός Κώστας Διαμαντόπουλος.
Στα καλύτερα που έρχονται και είμαστε ακόμα στην αρχή....Vamos !!!”.
Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, έχει ανανεωθεί η συνεργασία με τις Σοφία Καρακύκλα, Νίκη Κόλλια, Γωγώ Δεδούση, Ειρήνη Σακελλαρίου, Βασιλίνα Πετροπούλου, Καλλιόπη Αποστολοπούλου, Δανάη Μουρατίδη, Κωνσταντίνα Καραμούντζου. Σε αυτές έχουν προστεθεί τα μεταγραφικά αποκτήματα Σοφία Γκιαούρη, Αντζελα Παπά, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Εβελίνα Μπεσή, Αθηνά Σωτηρίου.