Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 10:49

ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τουρνουά με ομάδες της Α1 τον Οκτώβρη στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

 

Ενα δυνατό τουρνουά θα διοργανώσει στις αρχές Οκτωβρίου ο Απόλλωνας Καλαμάτας...

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα θα φιλοξενήσει τρεις ομάδες της Α1 κατηγορίας στο Κλειστό της Παραλίας και ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα ένα μήνα πριν την έναρξη της Pre League. Συγκεκριμένα στις

3-4 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά, όπως εκτός του διοργανωτή Απόλλωνα, θα συμμετάσχουν ακόμα η ΑΕΚ Αθηνών, οι Αμαζόνες και το Μαρκόπουλο. Το Σάββατο 3 του μήνα θα παίξει η ΑΕΚ με τις Αμαζόνες στις 6μ.μ. και αμέσως μετά θα αναμετρηθεί ο Απόλλωνας με το Μαρκόπουλο.

Την επόμενη μέρα στις 4μ.μ. θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 6 το απόγευμα ο μεγάλος τελικός του τουρνουά. Μάλιστα αυτό το τουρνουά γίνεται μία μόλις εβδομάδα πριν το πρώτο σερβίς στην Α1 κατηγορία γυναικών, άρα θα είναι η πρόβα τζενεράλε των τριών ομάδων που θα βρεθούν στο Κλειστό της Παραλίας ως φιλοξενούμενες του Απόλλωνα.

Εκτός από το σπουδαίο αυτό τουρνουά οι ασπρόμαυρες έχουν κλείσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, εν όψει του πρωταθλήματος της Pre League.

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου η καλαματιανή ομάδα θα συμμετέχει στο τουρνουά “Black and white” στην Πάτρα που διοργανώνει η Ε.Α. Πατρών. Ακόμη θα μετέχουν ο Απόλλων Πατρών και ο Παναθνηναϊκός.

Τέλος, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την ενισχυμένη ομάδα της Κορίνθου στο Κλειστό της Παραλίας.