Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 13:23

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τα νέα φιλικά του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Τα νέα φιλικά του Απόλλωνα Καλαμάτας

 

Τέσσερα ακόμη φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Απόλλων Καλαμάτας στη διάρκεια της προετοιμασίας του, ενόψει της συμμετοχής του για πρώτη φορά στην Pre League γυναικών.

Συγκεκριμένα έχουν κλειστεί φιλικά με τον Γ.Σ. Πετρούπολης ομάδα Α2 και τρεις ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία με τον Απόλλωνα, αλλά στον Α’ όμιλο τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, τον Α.Σ.Π. Κορίνθου και τον Α.Ο. Αιγάλεω. Πρόκειται για αξιόλογα φιλικά τα οποία θα δώσει η Καλαματιανή ομάδα εκτός έδρας (με την ομάδα της Κορίνθου έχει κλειστεί φιλικό και εντός έδρας), αλλά για την ώρα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Οσον αφορά το τουρνουά που θα διοργανώσει ο Απόλλωνας στην Καλαμάτα στις 3 και 4 Οκτωβρίου, οι τρεις αντίπαλοι του ΑΕΚ, Μαρκόπουλο και Αμαζόνες είναι ομάδες της Volleyleague γυναικών. Απαραίτητη η διευκρίνηση γιατί σε αντίστοιχο ρεπορτάζ της “Ελευθερίας” στο χθεσινό φύλλο για τον Απόλλωνα αναφέραμε ότι μόνο το Μαρκόπουλο είναι ομάδα της Volleyleague.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που έχει κάνει ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, στόχος είναι να κάνει η ομάδα ακόμη δύο φιλικά. Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει τις επαφές ώστε να βρει αντιπάλους για τα δύο παιχνίδια.