Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2020 10:58

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σπουδαία μεταγραφή με την Πολωνοκαναδή Νικάλα Μαγιέφσκι!

Γράφτηκε από τον

 

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, αποκτώντας την 24χρονη Νικάλα Μαγιέφσκι.

Η αθλήτρια με καταγωγή από Πολωνία και Καναδά γίνεται η πρώτη ξένη που θα παίξει στην Καλαματιανή ομάδα, αγωνίζεται στη θέση 4 ως ακραία και έχει ύψος 1.81.

Ο Απόλλωνας έχει ως αρχικό του στόχο την είσοδο στην πρώτη τριάδα του ομίλου της, που ταυτόχρονα θα σημάνει και την παραμονή του στη κατηγορία. Από εκεί και πέρα στη δεύτερη βάση θα προσπαθήσει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να στελεχώσει την ομάδα με αθλήτριες που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν να εκπληρώσει αυτούς τους στόχους, όπως συνέβη με την Μαγιέφσκι.

Η διοίκηση σε ανακοίνωση για την απόκτηση της 24χρονης ακραίας σημειώνει: “Ο σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη της Nikala Majewski στο ρόστερ της. Η Νικάλα αγωνίζεται στη θέση 4 ακραία, έχει ύψος 1.81 και προέρχεται από μια καθαρά αθλητική οικογένεια. Από το 2014 έως το 2019 αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα του Δυτικού Καναδά με την ομάδα Bob cats. Εκεί απέκτησε σημαντικές διακρίσεις ως καλύτερη επιθετικός και mvp του πρωταθλήματος ενώ τις τρεις τελευταίες σεζόν συμπεριλήφθηκε στην all star εξάδα του πρωταθλήματος. Είναι γνωστή ως Hotstuff που χαρακτηρίζει το πάθος και την αγωνιστικότητα της στο γήπεδο. Την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Α1 της Σουηδίας. Νικάλα η πόλη και η ομάδα σου σε καλωσορίζει !!!”.

Πέρα από την Μαγιέφσκι που αποτελεί το 6ο φετινό απόκτημα του Απόλλωνα, θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές. Οι παράγοντες του Απόλλωνα σε συνεργασία με τον Μπάμπη Μυτσκίδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με αθλήτριες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, χωρίς όμως να βιάζονται, αφού υπάρχει χρόνο για να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.