Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2020 12:01

ΒΟΛΕΪ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Πρώτη” με χαμόγελα και αισιοδοξία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Στο γήπεδο μπήκαν χθες το απόγευμα τα κορίτσια του Απόλλωνα Καλαμάτας, ξεκινώντας προετοιμασία για την Pre League βόλεϊ γυναικών (πρώτο σερβίς 7-8 Νοεμβρίου).

Η καλαματιανή ομάδα μετά την περσινή φανταστική σεζόν, όπου μέτρησε μόνο νίκες στην Α2, θα δώσει το “παρών” σε μια απαιτητική κατηγορία, έχοντας ξανά στον πάγκο τον προπονητή των επιτυχιών Μπάμπη Μυτσκίδη, αλλά και δυνατό ρόστερ. Λίγο πριν ξεκινήσει η δουλειά στο Κλειστό της Παραλίας, ο Μπάμπης Μυτσκίδης, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν.

“Η περσινή χρονιά ήταν φανταστική, ανεβήκαμε αήττητοι, το χαρήκαμε, το πανηγυρίσαμε, αλλά αυτό τελείωσε. Είμαστε σε όμιλο, όπου είναι τα δύο από τα τρία φαβορί για την άνοδο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε όλη την ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Θέλουμε να έχουμε την υγεία μας και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Στόχος είναι να είμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του ομίλου”, σημείωσε αρχικά ο προπονητής του Απόλλωνα και πρόσθεσε: “Είναι μαι διαφορετική κατηγορία. Φαβορί είναι τα Πεύκα και ο ΖΑΟΝ και στον άλλο όμιλο το Αιγάλεω. Πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ ωραία παιχνίδια. Μακάρι να μπορέσουν να ανοίξουν τα γήπεδα, να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Εμείς θέλουμε να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά στην Καλαμάτα. Το ρόστερ έχει κλείσει, εκτός αν βρούμε κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Βίκυ Καραμπάτσου, παράγοντας που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να βρεθεί ο Απόλλωνας από τη Β’ εθνική στην Pre League.

“Κάθε χρόνο ο Απόλλωνας βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει. Στο γήπεδο θα φανεί. Θέλουμε στην πρώτη φάση να είμαστε στην τριάδα, ώστε να εξασφαλίσουμε την άνετη παραμονή και στο νέο όμιλο όλα παίζονται”, τόνισε η κ. Καραμπάτσου, η οποία τόνισε τη βοήθεια του Δήμου Καλαμάτας, σε αντίθεση όπως είπε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

“Χαρά και τιμή που συνεργαζόμαστε με το Δήμο Καλαμάτας. Ο δήμαρχος αγαπά τον αθλητισμό και βοηθά, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που έχει δύο ομάδες σε αυτή την κατηγορία”

“Παρών” και ο δήμαρχος

Στην πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν έδωσε το “παρών” και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τις αθλήτριες για την περσινή άνοδο και ευχήθηκε ανάλογη πορεία και φέτος, λέγοντας ότι ο Δήμος πρέπει να στηρίζει ομάδες που τιμούν και προβάλλουν την πόλη. Ακόμα σημείωσε ότι έχει αυξηθεί κατά 130.000 ευρώ ο προϋπολογισμός του αθλητικού φορέα, ενώ στις προτεραιότητές του είναι η κατασκευή νέου προπονητηρίου προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ μέσα από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.

Το ρόστερ

Οι αθλήτριες στις οποίες θα στηριχθεί τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας είναι: Δανάη Μουρατίδη, Εβελίνα Μπεσσή, Βασιλίνα Πετροπούλου, Σοφία Γκιαούρη, Νίκη Γκιόλα , Νίκη Κόλλια, Ντίνα Καραμούντζου, Νικαέλα Μαγιέφσκι, Κυριακή Σακελλαρίου, Αντζελα Παπά, Αθηνά Σωτηρίου, Νίκη Αποστολοπούλου, Σοφία Καρακύκλα, Ειρήνη Σακελλαρίου, Μαρία Κωνσταντοπούλου.