Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2020 12:21

Το πάρε – δώσε της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον

 

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού τη νέα σεζόν.

Ο ιστορικός σύλλογος απέκτησε τις Θεώνη Μπούνα (λίμπερο), Βασιλική Μπελογιάννη (ακραία) από τον Α.Ο. Ακρίτα, Κατερίνα Παπασπυροπούλου (ακραία) με υποσχετική ενός έτους από τον Γ.Σ. Αργους, Βασιλική Μαραγκούλια και Χαρίκλεια Μπουλούκου από την Γ.Ε. Μεσσηνίας με ελεύθερη μεταγραφή, ενώ αναμένονται δύο ακόμα προσθήκες.

Από πέρυσι συνεχίζουν στο Μεσσηνιακό οι Νατάσα Ραμούνδου, Κέλλυ Χειλαδάκη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Αθηνλα Ζερίτη, ενώ στη γυναικεία ομάδα θα αγωνίζονται και οι κορασίδες Σάντυ Μουργή, Μάρθα Μπουγά, Ξένια Τσάλτα, Βαρβάρα Μπένου και Βασιλική Μαραγκούλια. Στον αντίποδα δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τις Μαρία Κωνσταντοπούλου (έμεινε ελεύθερη), Τζούλια Γκατέλι (επέστρεψε εσπευσμένα στη Βραζιλία λόγω κορονοϊού), ενώ με τη σύμφωνη γνώμη του Μεσσηνιακού πήραν μεταγραφή οι Δώρα Μπούκουρα (λίμπερο) που μεταπήδησε στον Παναξιακό, ο οποίος μετέχει στην Volleyleague Γυναικών. Η πασαδόρος Ναταλία Βακάλογλου που πήγε στον ΑΟΝ Αργυρούπολης που αγωνίζεται στην Α2 και η Φωτεινή Αντωνοπούλου (ακραία) που μεταπήδησε στον Αίολο Αγυιάς Πάτρας, ο οποίος μετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΠ.

Ακόμα πήραν μεταγραφή χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Μεσσηνιακού (κάνοντας χρήση άρθρου του κανονισμού της ΕΟΠΕ) οι: Σαμπάτη Ιφιγένεια, λίμπερο. Στον ΑΟΝ Αμαζόνες N. Ερυθραίας που αγωνίζεται στην Volleyleague. Μπεσή Εβελίνα, πασσαδόρος. Στον Απόλλωνα Καλαμάτας που αγωνίζεται στην Pre League..

Aπό εκεί και πέρα, αποχώρησαν από το σύλλογο αφού αγωνίστηκαν για ένα χρόνο με υποσχετική οι εξής αθλήτριες: Αραπάκη Γαρυφαλλιά, πασσαδόρος. Επέστρεψε στην ομάδα που ανήκει, τον ΝΟ Καλαμάτας. Γρίβα Αγγελική, κεντρική. Από τον Γ.Σ. Άργους. Επέλεξε να συνεχίσει στον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας. Μαθιουδάκη Νίκη, κεντρική. Από τον Κύδωνα Χανίων. Επέλεξε να συνεχίσει στον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας. Τέλος από τις αναπτυξιακές ομάδες αποχώρησαν οι: Μίσσιου Αγλαΐα. Με ελεύθερη μεταγραφή στον ΑΟ Ακρίτας. Μαστορέα Μαρβίνα και Μάνα Γεωργία. Διεγράφησαν από το δυναμικό, εκτός περιόδου με αίτηση των κηδεμόνων τους.