Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 12:29

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Αρχίζει προετοιμασία σήμερα η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από σχεδόν 7 μήνες επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι αθλητές της Καλαμάτας ‘80, που απόψε στις 8.30 θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η Καλαματιανή ομάδα θα συμμετάσχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Pre League Volleyball, η οποία δημιουργήθηκε από τη φετινή χρονιά. Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας, η διοίκηση φρόντισε να δυναμώσει το έμψυχο υλικό, διατηρώντας αρχικά όλους τους παίκτες από την περσινή σεζόν και σε αυτούς πρόσθεσε τέσσερις άλλους, οι οποίοι αποκτήθηκαν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις αποκτήθηκαν οι Παναγιώτης Κακαλέτρης, Κώστας Δαλακούρας, Νίκος Παλέντζας και την Παρασκευή ανακοινώθηκε η απόκτηση του 18χρονου Φώτη Στάμου, ο οποίος ήρθε στην Καλαμάτα για να σπουδάσει. Ο Στάμος αγωνίζεται σε δύο θέσεις λίμπερο, ακραίος και προέρχεται από τον Γ.Σ. Αργους. Να σημειωθεί ότι είχε αγωνιστεί ξανά στους “Λύκους”, αλλά στην παιδική ομάδα πριν από δύο χρόνια. Αξιο αναφοράς είναι πως δύο από τα μεταγραφικά αποκτήματα οι Κώστας Δαλακούρας και Νίκος Παλέντζας είναι κινήσεις από το πάνω ράφι και κάνουν αρκετά ανταγωνιστική την Καλαμάτα ‘80, που μετά από χρόνια είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Μεσσηνίας σε μια υψηλή κατηγορία, σε ότι αφορά το ανδρικό βόλεϊ.

Η σημερινή πρώτη έχει οριστεί στο να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, εκεί όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης με το συνεργάτη του Στέφανο Μάνα, θα οδηγήσουν τους παίκτες στο χώρο που θα διεξαχθεί η προπόνηση.

Το φετινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελούν οι Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Γεωργάτος, Νίκος Ντόντης, Νίκος Μπεσής, Αλέξης Μπούρας, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Γιάννης Κατσιαφλάκας, Νίκος Μπιρμπίλης, Στέφανος Ξεροβάσιλας, Κωνσταντίνος Δημητούλης, Φέλιξ Μπλάουελ, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, καθώς επίσης και οι τρεις νεοαποκτηθέντες Κώστας Δαλακούρας, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Νίκος Παλέντζας, Φώτης Στάμος.