Κυριακή, 04 Μάιος 2014 23:22

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανέβηκε στην Α2 ο Μεσσηνιακός!

Γράφτηκε από τον

Την άνοδο τους στην επόμενη Α2 εθνική κατηγορία σφράγισαν δικαιολογημένα - αφού ήταν οι καλύτερες σε όλη την αγωνιστική χρονιά - σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα τα κορίτσια του Μεσσηνιακού. Οι «πράσινες» μετά από μια πολύ εμφάνιση έκαναν την ανατροπή και νίκησαν την ΕΑ Πατρών με 3-2 σετ.


Συγκεκριμένα η Καλαματιανή ομάδα στο χθεσινό δεύτερο τελικό έδειξε να αιφνιδιάζεται από τις Πατρινές οι οποίες αφού εκμεταλλεύτηκαν άριστα την έδρα τους και τα όποια κενά του Μεσσηνιακού πήραν τα δύο πρώτα σετ με 25-20 και 25-19. Η συνέχεια όμως της πολύ δραματικής όπως εξελίχθηκε αναμέτρησης ανήκει στον Μεσσηνιακό οι αθλήτριες του οποίου αφού πρώτα έδειξαν ότι δεν είχαν καμιά διάθεση να επιτρέψουν στις γηπεδούχες να ολοκληρώσουν την πολύ καλή αρχή τους και να οδηγήσουν την αναμέτρηση σε νέο παιχνίδι έβαλαν τους δικούς τους όρους στην συνάντηση και δικαιώθηκαν αφού πήραν τα δύο επόμενα σετ με 25-21, 25-18 οδηγώντας έτσι το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.
Στο πέμπτο λοιπόν σετ ο Μεσσηνιακός μπαίνοντας πολύ δυνατά από την αρχή έφθασε άνετα και δικαιολογημένα στο υπέρ του 15-7 αποτέλεσμα που όπως ήταν αναμενόμενο πανηγυρίστηκε έντονα από όλες του τις αθλήτριες, τους συνοδούς και τους περισσότερους από 30 φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Πάτρα και αποζημιώθηκαν από τις πράσινες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άνοδο.
Αξιοσημείωτο τέλος είναι ότι η για πρώτη φόρα στην ιστορία του συλλόγου το τμήμα των γυναικών θα παίξει στην Α2 εθνική κατηγορία και για αυτό το σημαντικό γεγονός οι υπεύθυνοι του είχαν ετοιμάσει για τις όλες τις αθλήτριες και τα ανάλογα επετειακά μπλουζάκια.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Σουρή, Εξηνταβελώνη, Φωτεινάκη, Νταγιοπούλου, Νίκα, Σιρίνινα, Δολγυρά, Καλιδώνη(λ).