Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 20:14

KΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Φιλική ήττα με καλή εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Τον πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό αντιμετώπισε σήμερα σε φιλικό ματς η Καλαμάτα ‘80 και παρά την ήττα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η Μεσσηνιακή ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στο μεγάλο της αντίπαλο και έχασε στις λεπτομέρειες το δεύτερο σετ (27-25).
Στο πρώτο σετ οι “πράσινοι” επικράτησαν με 25-19. Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν ανταγωνιστική και στο τρίτο σετ, στο οποίο ο ΠΑΟ τελείωσε τις φάσεις τη στιγμή που έπρεπε και νίκησε με 25-22.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αγωνίστηκε χωρίς τους Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο, Αλέξανδρο Ράπτη με τον πρώτο να υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και τον δεύτερο
να είναι τραυματίας. Επιπλέον δεν αγωνίστηκαν οι Γιώργος Στεφάνου και Λούκας Ρανγκέλ. Στον αντίποδα, ο Παναγιώτης Ντάκουρης είχε στην αποστολή 15 παίκτες, που κέρδισαν εμπειρίες κόντρα σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Για την Καλαμάτα ‘80 το φιλικό στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ήταν το πρώτο στην προετοιμασία, εν όψει της συμμετοχής στην Pre League βόλεϊ ανδρών.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Πανταλέων, Γιάκομπσεν, Τσάτσιτς, Μάρκου, Μούχλιας, Πελεκούδας, Ρουσόπουλος, Μπαρμπούνης, Συναδινός, Στεφάνου.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Ντάκουρης): Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Δημητέλης, Μπουσούνης, Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Ντόντης, Στάμος, Μπιρμπίλης, Παλέντζας, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Μπούρας, Κατσιαφλάκας.