Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 12:10

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Πλήγμα με Ματζέφσκι στον Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Ραντεβού με την... ατυχία είχε η Νικάλα Ματζέφκσι στον σαββατιάτικο φιλικό αγώνα του Απόλλωνα Καλαμάτας με το Μαρκόπουλο, καθώς σε μια από τις πρώτες φάσεις έπεσε άσχημα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο.

Υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά (ρήξη χιαστού) και χθες το βράδυ η Πολωνοκαναδή αθλήτρια επρόκειτο να κάνει μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Αν επιβεβαιωθούν τα χειρότερα, τότε η Ματζέφκσι που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, θα χάσει όλη τη σεζόν! Ηδη οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμάτας ψάχνουν στην αγορά προκειμένου να βρουν νέα ακραία εν όψει του πρωταθλήματος της Pre league βόλεϊ γυναικών. Κάτι που δεν είναι εύκολο με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στον Οκτώβριο.
Το πρωτάθλημα πάντως αργεί ακόμα για τον Απόλλωνα (πρεμιέρα 7 Νοεμβρίου) που έχει χρόνο να δουλέψει, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο ματς πρωταθλήματος, με αντίπαλο το Ναύαρχο
Βότση. Οσον αφορά το τουρνουά που πέρασε, ο Απόλλωνας στάθηκε καλά απέναντι σε δύο ομάδες που αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία και που ξεκινούν σε λίγες μέρες το πρωτάθλημα.
“Ηταν ένα πολύ καλό τουρνουά, που μας βοήθησε. Το επίπεδο ήταν υψηλό και είδαμε αυτά που θέλαμε. Είχαμε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά”, σημείωσε ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης. Θυμίζουμε ότι το τουρνουά στο Κλειστό της Παραλίας, κατέκτησε το Μαρκόπουλο νικώντας την πρώτη μέρα με 3-0 σετ τον Απόλλωνα και στο μεγάλο τελικό, επίσης με 3-0 σετ τις Αμαζόνες. Στον μικρό
τελικό η ΑΕΚ, που είχε ηττηθεί το Σάββατο με 3-0 από τις Αμαζόνες, νίκησε την επόμενη μέρα τον Απόλλωνα Καλαμάτας, κερδίζοντας και τα τρία σετ.

Φιλικά με Ηλιούπολη και Κόρινθο

Δύο ακόμα φιλικά θα δώσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα. Το Σάββατο θα μεταβεί στην Ηλιούπολη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Γυμναστικό Σύλλογο και την
Κυριακή θα παίξει επίσης εκτός έδρας με την Κόρινθο.