Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 11:56

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Νίκη με καλή εμφάνιση στο φιλικό με Α.Ο. Αιγιαλέων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Μετά από καλή εμφάνιση η Καλαμάτα ‘80 κέρδισε με 3-0 σετ τον Α.Ο. Αιγιαλέων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

Ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, ώστε να σχηματίσει εικόνα για την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και να συνεχίσει τις δοκιμές σε συστήματα, όπως είχε κάνει και στο πρώτο φιλικό με τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες.

Βέβαια οι δύο ομάδες έπαιξαν και 4ο σετ, το οποίο πήρε ο Α.Ο. Αιγιαλέων με 25-21, που πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ, με τους “Λύκους” να προσπαθούν μέχρι το τέλος για να το κερδίσουν μείωσαν 21-23, όμως ο αντίπαλος τους κατάφερε να επικρατήσει.

Ο Παναγιώτης Ντάκουρης έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των παικτών του στο παραπάνω παιχνίδι, αλλά και την έως τώρα προσπάθεια που καταβάλουν στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως σημείωσε μετά το τέλος του, μιλώντας στην “Ελευθερία”:

“Ουσιαστικά το σημερινό παιχνίδι αποτελεί για εμάς το πρώτο φιλικό. Είμαστε στη αρχή των φιλικών παιχνιδιών, όπου στόχος είναι να μοντάρουμε την ομάδα και να την έχουμε όσο το δυνατό πιο έτοιμη για το πρωτάθλημα. Στο σημερινό φιλικό δείξαμε καλά δείγματα, αλλά σίγουρα έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Είναι αδιανόητο, να λέμε ότι είμαστε έτοιμοι, ενώ έχουμε ένα μήνα μέχρι ξεκινήσει το πρωτάθλημα . Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο φιλικό, αλλά και για την εικόνα που δείχνουν στις προπονήσεις, αυτή την περίοδο της προετοιμασίας”.

Η Καλαματιανή ομάδα επικράτησε και στα τρία σετ με 25-18, ενώ όπως προαναφέραμε έχασε το τέταρτο με 25-21.

Τη φιλική αναμέτρηση διαιτήτευσαν οι Γιάννης Κανελλίδης, Διονυσία Τριγκιλίδα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Δαλακούρας, Μπιρμπίλης, Παλέντζας, Ντόντης, Γεωργάτος, Ντάκουρης (λ), Κατσιαφλάκας, Μπουσούνης, Κακαλέτρης, Ξεροβάσιλας, Στάμος, Μπούρας (λ).

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Π. Παπαδόπουλος): Σαλαβασίδης, Χασάπης, Βασιλάκος, Δ. Δασκαλόπουλος, Βλαχοστάθης, Αναστασόπουλος, Σύρος (λ), Θ. Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης, Παπασταθόπουλος.

* Χθες στις 4 το απόγευμα ξανά στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτα, οι δύο ομάδες έπαιξαν νέο φιλικό και η Καλαμάτα ‘80 επικράτησε με 3-1 σετ.

Επόμενα φιλικά

Στη Νέα Ερυθραία θα βρεθεί η Καλαμάτα ‘80 το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει ο Πανερυθραϊκός, αντίπαλος της στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια ομάδα, σε παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 8 το βράδυ.