Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2020 11:42

Κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Ο “κορονοιός” χτύπησε και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας, η οποία μετέχει στην Pre league.

Ο σύλλογος με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook γνωστοποίησε την ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού. “Ο ιός χτύπησε και τη δική μας ομάδα. Ακολουθούμε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, όπως μας έχει δοθεί και σε συνεννόηση με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Κατσαφαδο η ομάδα μας παρακολουθείται και ελέγχεται”, αναφέρει η ανακοίνωση.
Θετική στον ιό έπειτα από ράπιντ τεστ, έχει βρεθεί μια αθλήτρια του συλλόγου, η οποία ωστόσο θα υποβληθεί και σε μοριακό έλεγχο. Κάτι που ήδη έπραξαν οι υπόλοιπες αθλήτριες, αλλά και τα μέλη του Απόλλωνα και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.

Χωρίς πρωτάθλημα μέχρι 6 Δεκεμβρίου

ΟΙ προπονήσεις στον Απόλλωνα Καλαμάτας πλέον σταμάτησαν μετά το νέο “lockdown” στη χώρα, ενώ το πρωτάθλημα της pre league δεν είχε.. προλάβει να ξεκινήσει. Ο Απόλλωνας θα έκανε πρεμιέρα αυτό το Σάββατο με αντίπαλο το Ναύαρχο Βότση, έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία από την 1η Σεπτεμβρίου Σύμφωνα με την Ομοσπονδία μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου δεν θα έχουμε δράση στην pre league βόλεϊ γυναικών και είναι αβέβαιο αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μέσα στο 2020.