Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2021 14:14

Πού επιτρέπονται προπονήσεις, στον αέρα η Volley League γυναικών

Γράφτηκε από τον

Τα νέα μέτρα επιτρέπουν τις προπονήσεις στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στη μισή Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ματαίωση τη Volley League Γυναικών.

Οι ανακοινώσεις που αφορούσαν τον αθλητισμό πέρα από το νέο λουκέτο που φέρνουν στον Ερασιτεχνικό αθλητισμό δημιουργούν και μία τεράστια ανισότητα.

Ποια είναι αυτή; Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως πέρα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων απαγορεύεται και η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων στις περιοχές που είναι σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου.

Στο βαθύ κόκκινο βρίσκονται Αττική, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Αχαΐα, Αργολίδα, Αρκαδία, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Εύβοια εκτός Σκύρου, Αιτωλοακαρνανία, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Λάρισα, Άρτα, Θεσπρωτία, Ηράκλειο, Σάμος, Χίος και Ρόδος.

Με αυτόν τον τρόπο όσες ομάδες βρίσκονται στην υπόλοιπη χώρα θα μπορούν κανονικά να κάνουν προπονήσεις τηρώντας πάντοτε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν δημιουργώντας έτσι μία τεράστια ανισότητα.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από εκεί και πέρα τεράστιο πρόβλημα αναμένεται να υπάρξει με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League των γυναικών.

Ένα πρωτάθλημα που άρχισε ξανά πριν λίγες εβδομάδες έπειτα από τέσσερις μήνες και δεν αποκλείεται να μην ολοκληρωθεί ποτέ. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας επιβάλουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στα μέσα Απριλίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το χρονικό πλαίσιο είναι ασφυκτικό και αν δεν αλλάξει κάτι είτε προς τα μέτρα είτε σε σχέση με την προκήρυξη τότε δεν αποκλείεται να μην ολοκληρωθεί ποτέ το πρωτάθλημα.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ