Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2021 11:08

Volley League γυναικών: Τελειώνει το πρωτάθλημα, δε βγαίνουν οι ημερομηνίες

Γράφτηκε από τον

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε να πέσει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών αφού οι ημερομηνίες για την ολοκλήρωσή του δεν βγαίνουν. Σκέψεις για διεξαγωγή Λιγκ Καπ.

Οριστική δείχνει να είναι η απόφαση των ανθρώπων της ΕΟΠΕ για την μη ολοκλήρωση της Volley League των γυναικών αφού ακόμα κι αν ανάψει το πράσινο φως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων οι ημερομηνίες δεν βγαίνουν.

Το γεγονός ότι χρειάστηκε να περάσουν δύο ακόμα εβδομάδες για να το πάρουν απόφαση στην ΕΟΠΕ είναι ένα άλλο ερώτημα. Βλέπετε το πρόγραμμα ήταν ούτως ή άλλως σφικτό για να μπορέσει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 14 Απριλίου ώστε να μπορέσουν οι αθλήτριες να πάνε στην Εθνική ομάδα στις 17 του ίδιου μήνα.

Μετά το λουκέτο που μπήκε ήταν πρόδηλο ότι τα κουκιά δεν έβγαιναν, ωστόσο η τελική απόφαση άργησε να ληφθεί. Πλέον, είναι δεδομένο ότι δεν θα δούμε άλλους αγώνες πρωταθλήματος και μένει να αποφασιστεί εάν τελικά θα γίνει ένα μίνι τουρνουά με όσες ομάδες θέλουν να συμμετάσχουν.

Ακόμα και αυτό όμως είναι δύσκολο να γίνει γιατί εάν αποφασιστεί να διεξαχθεί μία διοργάνωση μέσα σε "φούσκα" πολλές ομάδες δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν αφού έχουν παίκτριες που κάνουν και άλλες δουλειές για να βγάλουν τα προς το ζην , ενώ άλλες είναι μαθήτριες.

Ό,τι είναι να αποφασιστεί θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες και πάντα με τον αστερίσκο ότι η επιτροπή θα ανάψει το πράσινο φως.

Πηγή: sport24.gr