Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2021 13:47

Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΠΕ ο Χρήστος Ζερίτης με τον συνδυασμό Τριανταφυλλίδη

Γράφτηκε από τον
Υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΠΕ ο Χρήστος Ζερίτης με τον συνδυασμό Τριανταφυλλίδη

Μια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα διεκδικήσει ο Χρήστος Ζερίτης.

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μεσσηνιακού και η “ψυχή” του τμήματος βόλεϊ, θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΕΟΠΕ, με το συνδυασμό του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.
Ο προπονητής και παλαίμαχος διεθνής βολεϊμπολίστας, είναι επικεφαλής του συνδυασμού “ Όλοι μαζί για το βόλεϊ”.
Στο πλευρό του Τριανταφυλλίδη συντάχθηκαν μάλιστα δύο ακόμη παλαίμαχοι διεθνείς βολεϊμπολίστες, ο Ανδρέας Θεοδωρίδης και ο Γιώργος Ντράκοβιτς.
Στο βίντεο παρουσίασης των υποψήφιων, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης των 27 τίτλων ως αθλητής δήλωσε:
«Μπαίνουμε, λοιπόν σιγά-σιγά, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη, άρτια στελεχωμένη από άξιους ανθρώπους με πολλά χιλιόμετρα στο βόλεϊ. Έχει έμπειρους παράγοντες, οι οποίοι είναι μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Ενώσεων, Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Σωματείων. Έχει νέους παράγοντες με διακριτή παρουσία στα σωματεία τους. Και έχει και αθλητές. Πρωταθλητές του βόλεϊ. Η ομάδα μας είναι στελεχωμένη με τόσα άτομα όσα πρέπει, έτσι ώστε και να μην περισσεύει κανείς, και στο νέο διοικητικό συμβούλιο να έχουν θέση κι άλλες φωνές, ούτως ώστε όλοι μαζί όπως είναι το σύνθημά μας, να βάλουμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη και επιστροφή του βόλεϊ στην κορυφή. Είμαι πολύ υπερήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι επικεφαλής αυτής της ομάδας νίκης!»
Αναλυτικά οι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί για το βόλεϊ» είναι οι Τάσος Τριανταφύλλου, πρόεδρος της Θέτιδας Βούλας, Αποστόλης Μουλακάκης, γενικός αρχηγός του ΑΟΝ Αργυρούπολης, Δημήτρης Αλεξάκος, αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σουφλάρια, πρώην πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕ, Χαράλαμπος Κόκλας, πρόεδρος Αθλητικής Ένωσης Γκράβας Πατησίων, Μιχάλης Αηδονίδης, πρόεδρος του Πήγασου Νέου Κόσμου, Μαρία Καλουδιώτη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΘΛ.Ε.Σ.Η. Γιώργος Διονάς, γενικός γραμματέας Ε.ΠΕ.Σ. Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Πήγασου Πολίχνης, Γιάννης Καζάκος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων Πειραματικού, Χρήστος Ζερίτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου 1888, Κώστας Κυριάκου, γενικός γραμματέας της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, Βασίλης Καρέλλας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης, Γιώργος Ρουσάκης, δημοσιογράφος με ειδίκευση το βόλεϊ, μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Περιστερίου, Βίκτωρ Κουρούπης, πρωταθλητής βόλεϊ, μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Παιανίας Κτησιφών, Ανδρέας Θεοδωρίδης, διεθνής αθλητής, μέλος του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνας και Γιώργος Ντράκοβιτς, διεθνής αθλητής, μέλος του Ολυμπιακού.