Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 21:35

ΒΟΛΕΪ: Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος στον πάγκο της Καλαμάτας '80

Γράφτηκε από τον

Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος ξεκινά την προπονητική του καριέρα από την Καλαμάτα '80. Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο Μεσσηνιακός σύλλογος, ο Δημητρακόπουλος αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας ενώ, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο πρώην τεχνικός Παναγιώτης Ντάκουρης θα μείνει στην ομάδα από διαφορετικό όμως πόστο.


Η ανακοίνωση της Καλαμάτας '80 αναφέρει:
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος βόλεϊ του Α.Ο. Καλαμάτα '80 σας ενημερώνει ότι προπονητής της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2013 – 2014 αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αθλητής της ομάδας μας Χρήστος Δημητρακόπουλος.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο μας το ότι ο κύριος Δημητρακόπουλος ξεκινά την προπονητική του καριέρα σε αγνωστικά τμήματα από τον σύλλογό μας. Του ευχόμαστε καλή προπονητική σταδιοδρομία και η νέα αυτή καριέρα που ανοίγεται μπροστά του να είναι περισσότερο επιτυχημένη από την τεράστια αθλητική του καριέρα. Θυμίζουμε ότι ο Δημητρακόπουλος σαν αθλητής υπήρξε 127 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα Ανδρών με την οποία πέτυχε και διακρίσεις σε παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες (από πλευράς αγωνιστικών επιτυχιών) Ελληνικές ομάδες του βόλεϊ Ολυμπιακό, Ηρακλή, Παναθηναϊκό, ενώ αγωνίστηκε επίσης στις ομάδες της ΕΑΠ, ΠΑΟΚ Παμβοχαικό, Πανελλήνιο, Ιωνικό Ν.Φ. έχοντας μια μακροχρόνια αξιολογότατη παρουσία στην Α1 Εθνική κατηγορία. Παράλληλα με τα καθήκοντα του στην Ανδρική ομάδα ο Κύριος Δημητρακόπουλος θα συνεχίσει την μέχρι σήμερα προσπάθεια για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομών του συλλόγου.
Η Διοικούσα επιτροπή του συλλόγου θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει τον μέχρι σήμερα προπονητή της Ανδρικής ομάδας κύριο Παναγιώτη Ντάκουρη για την συνεργασία του κατά την εφετινή περίοδο. Η συμβολή του κυρίου Ντάκουρη στην θετική εικόνα και παρουσία της ανδρικής ομάδας μας αλλά και σε στην αντίστοιχη των τμημάτων υποδομής των οποίων είχε την επίβλεψη ήταν καθοριστική. Ο Κύριος Ντάκουρης παραμένει μέλος της αθλητικής μας οικογένειας και θα συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο έναν «νέο» ρόλο συνεχίζοντας και επεκτείνοντας την επιτυχημένη συνεργασία μας η οποία ελπίζουμε να είναι μακροχρόνια.