Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2021 11:15

Επανεκλογή Καραμπέτσου στην προεδρία της ΕΟΠΕ

Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ανανέωσε για άλλη μια τετραετία την προεδρική θητεία του στην ΕΟΠΕ, εκλεγείς πανηγυρικά στις προχθεσινές αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο πολύπειρος παράγοντας έλαβε 191 ψήφους, έναντι 80 του ανθυποψήφιου Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, που εξελέγη στο μέλος στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς έλαβε ποσοστό άνω του 25% των συνολικών ψήφων.
Στο Δ.Σ. της ΕΟΠΕ εξελέγησαν, πρώτος ο Κώστας Χαριτωνίδης με 161 ψήφους και ακολούθησαν οι Χαλβατζής Νεκτάριος, Δατσέρης Νικόλαος, Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Κεμανετζής Ειρήναρχος, Τέφα Ιφιγένεια, Χρόνη Ευφροσύνη, Πασπάλας Αναστάσιος, Καζάκου Ελένη, Καλαντζής Βασίλειος, Ξοφάκης Χαράλαμπος, Ακριβούλης Βασίλειος, Βλάχος Παντελεήμων, Ορφανίδης Θεόφιλος, Βερούτης-Γκιόκας Ιωάννης, Χαριτίδου Δήμητρα, Κογκαλίδης Ελευθέριος, Τασχουνίδης Χρήστος και Ντράκοβιτς Γεώργιος.
Τακτικός εκπρόσωπος της ΕΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα είναι επίσης ο Γιώργος Καραμπέτσος και αναπληρωματικός ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Κώστας Χαριτωνίδης. Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Καραμπέτσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η 27η Μαρτίου 2021 είναι ημέρα νίκης για το Ελληνικό βόλεϊ και τον Ελληνικό αθλητισμό. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ το σύνολο των εκπροσώπων των σωματείων που συμμετείχαν στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ. αλλά και για το υψηλό ποιοτικό επίπεδο της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης Θέμη Καλπακτσόγλου και τον Γραμματέα Ηλία Κακογεώργο και να συγχαρώ τα μέλη που συγκροτούν τη νέα διοίκηση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και να καλωσορίσω τα νεοεκλεγέντα μέλη στα κοινά του ελληνικού βόλεϊ. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον κοινό στόχο που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση της Ομοσπονδίας, την βελτίωση της θέσης των Εθνικών ομάδων, την αναβάθμιση των Εθνικών πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας αλλά και της Ανάπτυξης του αθλήματος. Πάνω απ΄ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Ήταν ψήφος εμπιστοσύνης μετά από δύσκολη τετραετία αλλά και μία πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε το άθλημά μας, την αθλητική κοινότητα και την Ελληνική κοινωνία. Με ήθος και σεβασμό στις αρχές και στους θεσμούς, με υψηλό ηθικό και δύναμη θα μπούμε μαζί στην δεύτερη θητεία της διοίκησης. Εύχομαι σε όλους υγεία, ενότητα και θετικές σκέψεις. Από τη Δευτέρα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και όλοι μαζί για ένα ακόμα σερβίς που θα φέρει το βόλεϊ, το beach volley και το snow volley στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων».

53 ψήφους ο Ζερίτης

Στις εκλογές της ΕΟΠΕ ήταν υποψήφιος και ο παράγοντας του Μεσσηνιακού και "ψυχή" του τμήματος βόλεϊ Χρήστος Ζερίτης. Ο έμπειρος παράγοντας κατέλαβε 53 ψήφους με το συνδυασμό του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, "Ολοι μαζί για το βόλεϊ" και ευχαρίστησε τον επικεφαλής του συνδυασμού, αλλά και το Μεσσηνιακό για την τιμή που του έκαναν να είναι υποψήφιος. Ο ιστορικός σύλλογος με ανακοίνωσή του σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: "Οι καινοτόμες και προοδευτικές προτάσεις του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και της ομάδας των στελεχών του, δεν υιοθετήθηκαν από την πλειοψηφία των αντιπροσώπων που ψήφισαν στις αρχαιρεσίες της ΕΟΠΕ. Αυτές όμως που αφορούν την ανάπτυξη του βόλεϊ, τις υιοθέτησε ο Μεσσηνιακός. Ετοιμάζονται ήδη οι εγκαταστάσεις στο γήπεδό μας, για να δοθεί χώρος σε όλους που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα".

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ