Τετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 15:24

ΒΟΛΕΪ: Ο Γιώργος Γεωργουλέας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

Γράφτηκε από τον

Ο παλιός Μεσσήνιος διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας είναι στη νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΟΠΕ.

Συγκεκριμένα κατέχει τη θέση του μέλους, μαζί με τους Σταμάτη Μιχελινάκη, και Τρύφωνα Γεωργόπουλο. Πρόεδρος είναι ο Βασίλης Αντωνούλης και γραμματέας ο Βασίλης Ράπτης.

Μεσσηνιακή εκπροσώπηση υπάρχει και στην Υγειονομική Επιτροπή Covid-19, με τον Γιώργο Τσικούρη που είναι μέλος. Πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής είναι ο Νίκος Δατσέρης και το έτερο μέλος ο Αντώνης Λεμονής.
Στο μεταξύ προχθές συνήλθε μέσω τηλεδιάσκεψης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ., μετά από πρόσκληση του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητών Πετοσφαίρισης (ΠΑ.Σ.Α.Π.), Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος ορίστηκε σαν τακτικός εκπρόσωπος αθλητών, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Νόμου 4726/20 και καταλαμβάνει την 22η θέση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια, συγκροτήθηκε ομόφωνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Καραμπέτσος, α΄ αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης, β΄ αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, γενικός γραμματέας ο Νεκτάριος Χαλβατζής, ταμίας η Ευφροσύνη Χρόνη - Έρωτα και ειδικός γραμματέας ο Ιωάννης Βερούτης – Γκιόκας. Μέλη είναι οι : Βασίλης Ακριβούλης, Παντελεήμων Βλάχος, Νίκος Δατσέρης, Ελένη Καζάκου, Βασίλειος Καλαντζής, Ειρήναρχος Κεμανετζής, Λευτέρης Κογκαλίδης, Γεώργιος Ντράκοβιτς, Χαράλαμπος Ξοφάκης, Θεόφιλος Ορφανίδης, Αναστάσιος Πασπάλας, Χρήστος Τασχουνίδης, Ιφιγένεια Τέφα, Μιχαήλ Τριανταφυλλίδης, Δήμητρα Χαριτίδου, Παναγιώτης Πελεκούδας.