Τετάρτη, 30 Ιούνιος 2021 11:39

Για τέταρτη σεζόν ο Κατσιαφλάκας στην Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

“Λύκος” και τη νέα περίοδο θα είναι ο Γιάννης Κατσιαφλάκας.

Ο έμπειρος αθλητής ανανέωσε τη συνεργασία του με την Καλαμάτα ‘80 και θα την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ ανδρών.
“Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Κατσιαφλάκα! Ο 32χρονος Γρεβενιωτης αθλητής θα αγωνιστεί για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τα χρώματα της ομάδας μας, έχει ύψος 195 και αγωνίζεται ως ακραίος και διαγώνιος! Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή σεζόν με υγεία για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας!”, αναφέρει η ανακοίνωση της καλαματιανής ομάδας, η οποία έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου

Η Καλαμάτα ‘80 θα επιδιώξει να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ και για να τα καταφέρει, χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι κυκλοφόρησαν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022!
“Προμηθεύσου τώρα τη δικιά σου και δώσε ώθηση στην προσπάθεια μας για άνοδο στην Volleyleague με την παρουσία σου! Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μήνυμα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας σε Facebook και Instagram”, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.