Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 14:35

ΠΡΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: Στην αποστολή ο Στέφανος Ξεροβάσιλας της Καλαμάτας ‘80

Γράφτηκε από τον

Στην Αμαλιάδα με την αποστολή της προ-εθνικής ομάδας παμπαίδων (Κ17) βρίσκεται από την Κυριακή ο αθλητής της Καλαμάτας ‘80 Στέφανος Ξεροβάσιλας.

Ο νεαρός αθλητής είναι ανάμεσα στους 36 παίκτες που κάλεσε για το προπονητικό καμπ, ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Λακασάς και θα βρίσκεται έως τις 5 Αυγούστου στο καμπ που πραγματοποιείται στην Αμαλιάδα.
Η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της συμμετοχής του στη αποστολή της εθνικής με ανακοίνωση της συγχαίρει το Ξεροβάσιλα για την κλήση του κάνοντας λόγο για επιβράβευση της δουλειά που γίνεται στην ακαδημία και τα αναπτυξιακά τμήματα της. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ομάδα μας συγχαίρει την αθλητή μας @xerovasilass Στέφανο Ξεροβάσιλα για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα Παμπαίδων! Συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο η επιβράβευση της δουλειάς στην ακαδημία και τα αναπτυξιακά μας τμήματα καθώς ο Στέφανος είναι ο 4ος αθλητής μας τα τελευταία χρόνια που αποτελεί μέλος εθνικών ομάδων!”.

Η αποστολή της Προ-Εθνικής Παμπαίδων

Στην Αμαλιάδα θα βρεθούν για 20 ημέρες (από 11 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου) οι αθλητές της προ-εθνικής ομάδας παμπαίδων (Κ17) όπου θα πραγματοποιηθεί προπονητικό καμπ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Λακασάς έχει καλέσει τους ακόλουθους αθλητές:
Μερκούρης Βεζίρης, Αλέξανδρος Νανόπουλος (ΑΟ Αστέρας Νίκαιας), Αθανάσιος Στράτος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Απόστολος Καπνιάς (ΑΣΠ Γλυφάδα), Γεώργιος Εκτορας Καμαρινόπουλος-Φλουτούρε, Αγγελος Χαλίλης, Γιώργος Κουβαράς (ΑΕΚ Αθηνών), Μανώλης Καλιμμάνης (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Στέφανος-Παντελής Ξεροβάσιλας (ΑΟ Καλαμάτα ‘80), Ευάγγελος Ρούσος, Γεράσιμος Τζάρας (ΑΟ Πρεβέζης), Σπυρίδων Γεροδήμος, Θεόδωρος Ντανίκας (ΓΣ Πανηπειρωτικός), Δημήτριος Ασλάνογλου (ΑΣ Αθληση), Πέτρος Πηκίτσης (ΕΑ Λαρίσης), Χαράλαμπος Παξιμαδάκης (ΑΣ BV Αργω Βόλου), Γεώργιος Τσαδήμας (ΑΠΣ Φθια Λαμίας), Αθανάσιος Σαλαμπάσης, Ανδρέας Κοντοστάθης, Δημήτριος Σουσουρίδης (ΜΓΣ Εθνικός), Αγγελος-Θεόδωρος Σταθέλος (ΑΟ Ορεστιάδος), Αλέξανδρος Πετρίδης (ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής), Αναστάσιος-Μάριος Παναγιώτου (ΑΟ Σερρών), Ιωάννης Τσολακίδης (ΑΣ Αθλος Ορεστιάδας), Στέφανος Σουμελίδης, Μάριος Σταυρόπουλος (ΓΕ Ηρακλείου), Στέφανος Αδάμος (ΠΟ Ν. Μουδανιών), Νίκος Μπαργιώτης (ΑΠΣ Αίας Ευόσμου), Πασχάλης-Παναγιώτης Στεφανίδης, Γεώργιος Μπαλούκας, Ραφαήλ-Γεώργιος Σεμερτζίδης (Πήγασος Πολίχνης), Νίκος Δοροβάτας (ΑΣ Πανερυθραϊκός), Φώτης Σάκκος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Θεόδωρος Αβραμόπουλος (ΑΣ Κόροιβος), Ιωάννης Καραγιάννης (ΠΑΣ Ικαρος Εδεσσας).
* Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί θερμά τον Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανό για την παραχώρηση της εστίας καθώς και τους κ.κ. Γεώργιο Μπακέλα (πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ "Ο ΗΛΕΙΟΣ"), Γεώργιο Παρασκευόπουλο (αντιπρόεδρος "Ν.Π.Δ.Δ "Ο ΗΛΕΙΟΣ") και το σωματείο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδας για την μεγάλη τους βοήθεια.
** Επίσης στο προπονητικό καμπ θα συνεργαστούν με τον κ. Λακασά και οι κ.κ. Παναγιώτης Τσότρας, Απόστολος Ναλμπάντης, Ανδρέας Γκρουμούσας (Κόροιβος), Δημήτρης Σπυρόπουλος, Σταύρος Γεράνιος, Γιάννης Ρηγάκος, ενώ η προετοιμασία θα υποστηριχθεί από πλευράς επιστημονικών μετρήσεων από την Sports Excellence, συνεργάτη της Ομοσπονδίας σε θέματα αξιολογήσεων-μετρήσεων.