Σάββατο, 17 Ιούλιος 2021 11:29

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η Χρύσα Καράμπελα είναι το 4ο μεταγραφικό απόκτημα

Γράφτηκε από τον

Η Χρύσα Καράμπελα αποτελεί από χθες το 4ο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η Καράμπελα αποκτήθηκε από το Ν.Ο.Κ. Ποσειδών, είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνια. Μια κίνηση που δείχνει ότι ο Απόλλωνας πέρα από τις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχει στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται, στηρίζει και εξελίσσει αθλήτριες που διαθέτουν ταλέντο και φιλοδοξίες για να κάνουν το καλύτερο στο χώρο του βόλεϊ.
Για τη συμφωνία συνεργασίας η διοίκηση με σύντομη ανακοίνωση της στη σελίδα της στο facebook, αναφέρει: “Καλωσορίζουμε τη Χρύσα Καράμπελα στην ομάδα μας. Η Χρύσα αγωνίζεται στη θέση της ακραίας - διαγώνιας και προέρχεται από την ομάδα του ΝΟ Καλαμάτας. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΝΟΚ για τη συνεργασία !!!”.
Λίγες ημέρες νωρίτερα η Καλαματιανή ομάδα είχε εντάξει στο δυναμικό της και την 22χρονη Αγγελική Γρίβα που αγωνίζεται ως κεντρικός. Ξεκίνησε να ασχολείται με το βόλεϊ στον Γ.Σ. Αργους, ενώ στην Καλαμάτα έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια στο Μεσσηνιακό και τον Α.Ο. Ακρίτα.
Να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα περίπου η ασπρόμαυρη ομάδα είχε πραγματοποιήσει τις δύο πρώτες μεταγραφές της, ενισχύοντας το ρόστερ με τις Μαρία Θεοδωρακέα και Κλειώ Βενέτη.
Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν αφού στόχος είναι η απόκτηση ακόμη τριών αθλητριών, ώστε να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Pre League.
Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, ήδη έχουν συμφωνήσει να φορούν τη φανέλα του Απόλλωνα και τη νέα σεζόν οι Ντίνα Καραμούτζου, Νίκη Κόλλια, Λίνα Αποστολοπούλου, Σοφία Γκιαούρη, Σοφία Καρακύκλα, Ειρήνη Σακελλαρίου και Νίκη Γιόλλα.