Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021 15:14

ΒΟΛΕΪ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Ξεκινά προετοιμασία την Δευτέρα

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τους αθλητές της Καλαμάτας ‘80 από την Δευτέρα 30 Αυγούστου.

Η διοίκηση γνωστοποίησε χθες ότι την προσεχή Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, όπου θα συμμετέχει στην Pre League ανδρών.
Οι “Λύκοι” έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις που φτάνουν μέχρι τη διεκδίκηση της ανόδου στην Volleyleague για το λόγο αυτό ο σχεδιασμός που έκαναν σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, ήταν ισχυρές μεταγραφές παικτών οι οποίοι εντάχθηκαν στην ομάδα να για υλοποιηθούν οι παραπάνω στόχοι. Συγκεκριμένα έχουν αποκτηθεί από το πάνω ράφι οι Παναγιώτης Πελεκούδας, Σωκράτης Χαραλαμπίδης, Νίκος Χριστόφας, ενώ ανανέωσαν οι Νίκος Παλέντζας, Κώστας Δαλακούρης, δύο αξιόλογοι παίκτες που ήρθαν την περσινή σεζόν, αλλά λόγω του κορονοϊού δεν μπόρεσαν να δείξουν τις δυνατότητες τους. Επίσης ανανέωσαν και οι Βασίλης Ντάκουρης, Κώστας Δημητούλης, Γιάννης Κατσιαφλάκας, Νίκος Γεωργάτος, Αλέξης Μπούρας, Νίκος Μπεσής, Παναγιώτης Κακαλέτρης, Φώτης Στάμος και οι νεαροί Νίκος Μπιρμπίλης, Στέφανος Ξεροβάσιλας.
Μισή ώρα πριν από την έναρξη της πρώτης προπόνησης εκπρόσωποι της διοίκησης, ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης και κάποιοι από τους αθλητές θα κάνουν δηλώσεις εν όψει της νέας αγωνιστική χρονιάς.