Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 13:32

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Μπαίνει στο γήπεδο η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ: Μπαίνει στο γήπεδο η Καλαμάτα ‘80

Την προετοιμασία της εν όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Pre League ξεκινάει σήμερα το απόγευμα η Καλαμάτα ‘80.

Η διοίκηση και ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης έχουν δώσει ραντεβού με τους αθλητές στο Κλειστό Γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας στις 6.30 το απόγευμα για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Μισή ώρα νωρίτερα θα υπάρχει χρόνο για τις πρώτες δηλώσεις ενόψει της νέας χρονιάς από τους παράγοντες, τον προπονητή και του αθλητές.
Επίσημα η προετοιμασία θα αρχίσει δύο ημέρες αργότερα την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά χωρίς προβλήματα και η Καλαμάτα ‘80 να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της, που φέτος είναι υψηλοί. Αρχικά θέλει να πετύχει την άνετη παραμονή στην κατηγορία και να πάρει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη διεκδίκηση της ανόδου.
Για το λόγο αυτό ο σχεδιασμός της διοίκησης αφορούσε την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες οι οποίοι προέρχονται από το πάνω ράφι, όπως συνηθίζεται να λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις, οι οποίοι με τους αθλητές από το υπάρχον δυναμικό να δημιουργήσουν μια ισχυρή ομάδα που μέσα από δουλειά να καταφέρει οι υψηλοί στόχοι να γίνουν πραγματικότητα.
Ετσι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα απαρτίζεται από τους τρεις νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Πελεκούδα, Σωκράτη Χαραλαμπίδη, Νίκο Χριστόφα, είναι οι μεταγραφές από το πάνω ράφι και τους παλιούς Νίκο Παλέντζα, Κώστα Δαλακούρα, Βαγγέλη Ντάκουρη, Κώστα Δημητούλη, Γιάννη Κατσιαφλάκα, Νίκο Γεωργάτο, Αλέξη Μπούρα, Νίκο Μπεσή, Παναγιώτη Κακαλέτρη, Φώτη Στάμο, Φέλιξ Μπλάουελ, καθώς και τους νεαρούς Νίκο Μπιρμπίλη, Στέφανο Ξεροβάσιλα. Σε ότι αφορά τους Παλέντζα και Δαλακούρα να σημειωθεί ότι είναι δύο αξιόλογοι παίκτες που ήρθαν την περσινή σεζόν για να κάνουν τη διαφορά, αλλά λόγω του κορονοϊού δεν μπόρεσαν να δείξουν τις δυνατότητες τους. Κάτι που αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει άλλη αναστολή, να το δείξουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα έχει και αυτή τη χρονιά ο Παναγιώτης Ντάκουρης, που θα έχει και φέτος για συνεργάτη του τον Στέφανο Μάνα.