Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 14:51

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ανεβάζουν ρυθμούς στον Απόλλωνα Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς προβλήματα και με όλες τις αθλήτριες να συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζει ο Απόλλων Καλαμάτας την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League γυναικών.

Από σήμερα η ομάδα θα μπει στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας, όπου θα δοθεί περισσότερη έμφαση σε φυσική κατάσταση, τεχνική και τακτική. Στη διάρκεια της εβδομάδα οι προπονήσεις θα είναι διπλές πρωί και απόγευμα. Το πρωί οι αθλήτριες θα ακολουθούν πρόγραμμα που περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα εκτός από τις ασκήσεις για απόκτηση φυσικής κατάστασης, τις ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, το πρόγραμμα έχει και ασκήσεις με μπάλα. Σιγά-σιγά θα κάνουν και προπονητικά παιχνίδια, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα δώσουν και τα δύο πρώτα φιλικά τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Το πρώτο είναι το Σάββατο με αντίπαλο την Κόρινθο και το δεύτερο την Κυριακή με τον Παπάγου.

Εναρξη λειτουργίας της ακαδημίας

Η αντίστροφη έναρξη για τη λειτουργία της ακαδημίας θα γίνει από αύριο Τρίτη, όπου ξεκινούν οι εγγραφές στα αναπτυξιακά τμήματα.
Συγκεκριμένα από αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 του μήνα από τις 6.30 το απόγευμα έως και τις 8.30 το βράδυ, θα γίνονται εγγραφές στα τμήματα της ακαδημίας σε χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές να απευθύνονται στους υπεύθυνους του τμήματος βόλεϊ, που θα βρίσκονται εκεί ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6945592782.