Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 18:22

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ικανοποίηση Ντάκουρη για το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές στην πρώτη εβδομάδας της προετοιμασίας είναι ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης.

Η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων ήταν αρκετά κουραστική και είχε επίσης αρκετό τρέξιμο, όπως σημείωσε ο Παναγιώτης Ντάκουρης μιλώντας στην “Ελευθερία” εκφράζοντας παράλληλα και την ικανοποίηση του από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές στη διάρκεια των προπονήσεων. “Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: “Ηταν μια εβδομάδα με πάρα πολύ τρέξιμο και πάρα πολύ κούραση. Από την πρώτη ημέρα, μπήκαμε σε έντονους ρυθμούς προπόνησης γιατί υπήρξε μεγάλο κενό λόγω του κορονοϊού και έτσι κουραστήκαμε λίγο παραπάνω. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται έχουν πολύ καλή διάθεση και ανυπομονούν να ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν”.
Το πρόγραμμα προπονήσεων τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας που αρχίζει σήμερα έχει πρόγραμμα κυρίως για την απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και τεχνικής, ενώ οι αθλητές θα δουλέψουν και κάποια κομμάτια στην τακτική.
Σύντομα η διοίκηση θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών μέσα από το οποία ο προπονητής Π. Ντάκουρης θα μοντάρει την ομάδα και θα την ετοιμάσει για τα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Pre League.
Παράλληλα με την προετοιμασία, ο προπονητής των “Λύκων” ολοκληρώνει τη λίστα με τα φιλικά παιχνίδια. Τα πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτα. Την επόμενη ημέρα Κυριακή θα γίνει εσωτερικό διπλό. Ακολουθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου το τουρνουά στην μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Κηφισιά, που αγωνίζονται στην Volley League ανδρών. Μετά η Καλαμάτα ‘80 θα λάβει μέρος, όπως και την περσινή χρονιά, στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού.