Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2021 12:13

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μία νίκη και μια ήττα ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μια ήττα και μια νίκη ήταν ο απολογισμός των δύο φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε ο Απόλλων Καλαμάτας το Σαββατοκύριακο με ΑΕΚ και Κόρινθο.

Δύο φιλικά τεστ που έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή του Απόλλωνα Μπάμπη Μυτσκίδη να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα βοηθήσουν να προχωρήσει σε διόρθωση των λαθών και βελτίωση της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της.

Ανώτερη η ΑΕΚ

Στο φιλικό του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ, ομάδα που αγωνίζεται στη Βόλεϊ Λιγκ γυναικών, ο Απόλλωνας έχασε και στα 4 σετ. Για το παιχνίδι ο κ. Μυτσκίδης μας είπε: “Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Ηταν χρήσιμο φιλικό γιατί μας βοήθησε να δούμε πράγματα. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που θα διεκδικήσει να μπει στην πρώτη 4άδα. Στο δυναμικό της είχε τρεις ξένες και βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο. Ηταν κέρδος για εμάς αυτό το παιχνίδι”.
Τα σετ: 25-16, 25-19, 25-23, 25-21
Στο παραπάνω φιλικό ο Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε τις Βενέτη, Τόσι, Κόλλια, Θεοδωρακέα, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Γκιαουρη (λ), Καράμπελα, Καραμούντζου, Γρίβα, Σακελλαρίου.

Νίκη χθες στην Κόρινθο

Χθες το απόγευμα στην Κόρινθο ο Απόλλωνας επικράτησε της ΑΣΠ Κορίνθου, της ομάδας που είχε αντιμετωπίσει το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας. Εκείνο το φιλικό είχε λήξη ισόπαλο 2-2 καθώς είχαν παιχτεί μόνο 4 σετ. Χθες η Καλαματιανή ομάδα επίσης σε αγώνα που παίχτηκαν 4 σετ επικράτησε σε όλα. Για την εικόνα της ομάδας του σε αυτό το φιλικό ο κ. Μυτσκίδης μας δήλωσε: “Παρουσιαστήκαμε αρκετά βελτιωμένοι με μια ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία. Είδα κάποια βασικά τακτικά κομμάτια που ήθελα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έχουμε δρόμο ακόμη, θα δουλέψουμε τις ατέλειες ώστε να παρουσιαστούμε στο επιθυμητό επίπεδο με την έναρξη του πρωταθλήματος”.
Τα σετ: 13-25, 16-25, 16-25 24-26.
Στο χθεσινό φιλικό ο Μπάμπης Μυτσκίδης χρησιμοποίησε τις Βενέτη, Τόσι, Κόλλια, Θεοδωρακέα, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Γκιαουρη (λ), Καράμπελα, Καραμούντζου, Γρίβα, Σακελλαρίου.

Το επόμενο φιλικό, το 5ο κατά σειρά θα δώσει ο Απόλλωνας την ερχόμενη Κυριακή και πάλι με την ομάδα της Κορίνθου. Και αυτό το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Κόρινθο.