Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2021 12:25

Διήμερο φιλικών με Πανιώνιο η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον

Τα πρώτα φιλικά θα δώσει αυτό το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ‘80, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Pre League βόλεϊ ανδρών.

Η μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχτεί μεθαύριο στις 7.30 μ.μ. στο Κλειστό τον Πανιώνιο, με τον οποίο θα αναμετρηθεί εις διπλούν, αφού έχει προγραμματιστεί νέο τεστ την επόμενη μέρα στο ίδιο γήπεδο. Την Κυριακή το φιλικό με τον Πανιώνιο θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. Να σημειωθεί ότι στις αρχές Οκτωβρίου, θα διοργανώσει τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, στο οποίο θα συμμετάσχουν Παναθηναϊκός, Κηφισιά, ΟΦΗ και φυσικά η διοργανώτρια Καλαμάτα ‘80.

Ευχές Βελτζ από Πολωνία για άνοδο!

Στο μεταξύ, οι “λύκοι” δέχτηκαν τις ευχές του θρυλικού προπονητή Γέρζυ Βελτζ μέσω της διαδικτυακής επικοινωνίας που είχε ο φίλος της Καλαμάτας ‘80 και παλιός παράγοντας του Μεσσηνιακού ΓΣ Παναγιώτης Παπαμικρούλης, ο οποίος στο μήνυμα του αναφέρει: "Σήμερα μίλησα μέσω Skype με τον Γερζυ Βελτζ. Χάρηκε πολύ, που έμαθε ότι η ομάδα μας είναι φαβορί για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία και εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν και πρωταθλητές. Ρώτησε επίσης για την πρόοδο του Σπύρου Χόνδρινου, τον οποίο είχε ξεχωρίσει στην προπόνηση που είχε παρακολουθήσει το 2018, που είχε έρθει Καλαμάτα.

Χάρηκε πολύ όταν του είπα ότι βραβεύτηκε ως ο καλύτερος U20 παίκτης της μεγάλης κατηγορίας. Του εύχεται και σε ανώτερα και τον συμβουλεύει να συνεχίσει να δουλεύει."
Η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80 καταλήγει ως εξής: “ Εμείς από τη μεριά μας τον ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και ελπίζουμε να καταφέρει να βρει το χρόνο να παρακολουθήσει τις προσπάθειες μας μέσω Live Streaming. Μακάρι να μπορέσουμε στην τελική φάση που θα κριθεί η άνοδος να τον έχουμε κοντά μας! Το βόλεϊ του νομού του χρωστά ευγνωμοσύνη! Μια αύρα από τη δεκαετία του 1980 πλανάται στο Κλειστό της Παραλίας”.