Παρασκευή, 01 Οκτώβριος 2021 11:25

ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗΣ”: Πρεμιέρα με δυνατά ματς στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον

 

Θέαμα υψηλού επιπέδου και δυνατές συγκινήσεις υπόσχεται το 5ο τουρνουά βόλεϊ στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη, που θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή στο Κλειστό της πόλης.

Η Καλαμάτα’ 80, τιμώντας τη μνήμη ενός ακούραστου παράγοντα, φέρνει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα τρεις ομάδες από την VolleyLeague A1 Εθνική κατηγορία ανδρών. Τον ιστορικό Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ και την Κηφισιά, που μαζί με τη διοργανώτρια Καλαμάτα ‘80 θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.
Οι “λύκοι” θα μετρήσουν λοιπόν τις δυνάμεις τους με ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, στην οποία ευελπιστούν να βρίσκονται την επόμενη σεζόν, αφού ξεκάθαρος στόχος στην Pre League είναι η άνοδος.
Η “αυλαία” του τουρνουά θα ανοίξει σήμερα στις 5 το απόγευμα με την αναμέτρηση της Καλαμάτας ‘80 με τον ΟΦΗ και θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. ο αγώνας Παναθηναϊκός – Κηφησιά, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην βολεϊμπολίστας της μεσσηνιακής ομάδας Φρίξος Κωτσάκης.
Το Σάββατο η Καλαμάτα ‘80 θα τιμήσει τη “σημαία” του Παναθηναϊκού Σωτήρη Πανταλέοντα, ο οποίος μετά μια λαμπρή καριέρα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και σήμερα είναι διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων των “πρασίνων”.
Η βράβευση θα γίνει στις 7.50 μ.μ., πριν την έναρξη του ματς Καλαμάτα ‘80 – Παναθηναϊκός.
Οι διοργανωτές θα βραβεύσουν επίσης και τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, που στηρίζει την προσπάθεια της μεσσηνιακής ομάδας.
Στο τουρνουά ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ ανά αγωνιστική ημέρα και 20 ευρώ για το σύνολο του τριημέρου. Για τους κατόχους καρτών διαρκείας και για τους ανήλικους η είσοδος είναι δωρεάν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σήμερα
Καλαμάτα ‘80 – ΟΦΗ, 5 μ.μ.
Παναθηναϊκός - Κηφισιά, 8 μ.μ.

Σάββατο
Κηφισιά – ΟΦΗ, 5 μ.μ.
7.50 μ.μ.: Τελετή βραβεύσεων
Καλαμάτα ‘80 – Παναθηναϊκός, 8 μ.μ.

Κυριακή
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ, 2 μ.μ.
Καλαμάτα 1980 - Κηφισιά, 5 μ.μ.
Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές