Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2021 13:37

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Μία νίκη και μια ήττα ο Απόλλωνας Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός από τα δύο παιχνίδια που έδωσε το Σαββατοκύριακο σε Κερατσίνι και Αιγάλεω αντίστοιχα, ο Απόλλων Καλαμάτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Pre League γυναικών.

Το Σάββατο αντιμετώπισε στο Κλειστό του Κερατσινίου, τον τοπικό Απολλώνιο, ομάδα που θα διεκδικήσει φέτος την άνοδο της στην Pre League, όπου κέρδισε 3-1 σετ (25-23, 16-25, 19-25, 23-25).
Η Καλαματιανή ομάδα έδειξε ότι αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό της και σιγά – σιγά θα βελτιώνεται με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Στο δεύτερο ματς που έδωσε χθες στο Αιγάλεω γνώρισε την ήττα από την ομώνυμη ομάδα, που επίσης προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην Pre League (συμμετέχει στον Α’ όμιλο). Η Αθηναϊκή ομάδα πήρε τη νίκη με 3-1 (25-22, 25-18, 20-25, 25-18).
Σε αυτό το παιχνίδι έδειξε καλή εικόνα παρά την ήττα και έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της.
Ο προπονητής Μπάμπης Μυτσκίδης, χρησιμοποίησε και στα δύο παιχνίδια όλες τις αθλήτριες που είχε πάρει στην αποστολή. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Βενέτη, Θεοδωρακέα, Ν. Γιόλα (λ), Κόλλια, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Τόσι, Γκιαούρη (λ), Μπεσή, Γρίβα, Καράμπελα, Καραμούτζου, Σακελλαρίου, Τσάτουμα.