Δευτέρα, 18 Οκτώβριος 2021 11:41

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 – Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 3-0: Θετική εικόνα στο τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Θετική ήταν η εικόνα που έδειξε η Καλαμάτα ‘80 στο φιλικό με τον Α.Ο. Αιγιαλέων, που αποτέλεσε και την πρόβα εν όψει των επίσημων αγώνων της για το πρωτάθλημα της Pre League που κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Καλαματιανή ομάδα αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ έφτασε στην επικράτηση με 3-0 σετ στο τελευταίο τεστ προετοιμασίας με αντίπαλο τον σύλλογο του Αιγίου. Μια ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τους “Λύκους”. Ετσι έκλεισε νικηφόρα τα φιλικά ματς και πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα στρέφεται στο πρωτάθλημα. Ως απολογισμό της έως τώρα πορείας της προετοιμασίας και των φιλικών αναμετρήσεων ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης σε δηλώσεις στην “Ελευθερία”, ανέφερε: “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και τα φιλικά παιχνίδια. Ουσιαστικά είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ακόμα και τώρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας, αλλά νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Οσον αφορά το σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι απέναντι στον Α.Ο. Αιγιαλέων που παραδοσιακά είναι από τις πιο μαχητικές ομάδες, δείξαμε χαρακτήρα και παρότι έγιναν πάρα πολλές αλλαγές η ομάδα κατάφερε να κερδίσει παίζοντας παράλληλα ωραία βόλεϊ”.

Σε ερώτηση για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η μη διεξαγωγή του περσινού πρωταθλήματος και η πολύμηνη απουσία από επίσημους αγώνες μας είπε: “Σίγουρα έχει μια δυσκολία, όμως έχουμε ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες και ίσα-ίσα, που τα παιδιά έχουν τρομερή διάθεση και ανυπομονούν να αρχίσει το πρωτάθλημα”.
Τα σετ: 25-12, 25-18, 25-21.
Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Χανδρινός.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Δαλακούρας, Γεωργάτος, Παλέντζας, Κατσιαφλάκας, Χριστόφας, Μπούρας (λ), Κανελλόπουλος, Στάμος, Μπιρμπίλης, Ξεροβάσιλας, Χαραλαμπίδης, Πελεκούδας, Ε. Ντάκουρης (λ).
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Π. Παπαδόπουλος): Σαλίτ, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λουπ, Δασκαλόπουλος, Μαυραγάνης, Σύρος (λ), Νανόπουλος, Χασάπης, Καραγιώργος (λ).

Πρεμιέρα στη Νέα Ερυθραία

Εκτός έδρας θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League η Καλαμάτα ‘80. Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας με αντίπαλο τον τοπικό Πανερυθραϊκό.