Δευτέρα, 25 Οκτώβριος 2021 12:40

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 0-3: "Δάγκωσαν" οι "λύκοι"

Γράφτηκε από τον

 

Ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών, έκανε η Καλαμάτα ‘80, η οποία κέρδισε προχθές στο Κλειστό γήπεδο της Νέας Ερυθραίας με 3-0 σετ τον Πανερυθραϊκό.

Απέναντι σε ένα παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο η Καλαματιανή ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει δύο προβλήματα, το άγχος της πρεμιέρας και τον Πανερυθραϊκό. Η γηπεδούχος ομάδα δυσκόλευε πάντα τους “Λυκούς” και το ίδιο συνέβη και στην προχθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Η μεγάλη δυσκολία φάνηκε στο δεύτερο σετ, όμως οι αθλητές της Καλαματιανής ομάδας ανταποκρίθηκαν όπως έπρεπε και στο επικράτησαν με 27-25. Τα άλλα δύο σετ, το πρώτο και το τρίτο τα πήρε με το ίδιο σκορ 25-17 και ξεκίνησε την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Βέβαια, όλοι στην ομάδα μπορεί να έχουν βλέψεις για άνοδο, όμως το σημαντικό είναι ότι θέλουν να αντιμετωπίζουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουν τον απολογισμό.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Παναγιώτης Ντάκουρης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο. Καταφέραμε να κερδίσουμε τον δύσκολο αντίπαλο, αλλά και το άγχος της πρεμιέρας. Επαιξαν όλα τα παιδιά και από αυτό το παιχνίδι κρατάμε το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε περισσότερα πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Το καλό είναι ότι αντιδράσαμε στο δεύτερο σετ παρότι βρεθήκαμε να χάνουμε 6-1, που σημαίνει ότι η ομάδα έχει και το χαρακτήρα να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Βέβαια έχει πορεία το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που θα έρθει βήμα – βήμα και εβδομάδα με εβδομάδα”.
Τα σετ: 17-25, 25-27, 17-25.
Διαιτητές: Πρέντζας, Τσίτσικας, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Παρατηρητής: Καπάνταης.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μ. Χατζηπέρρος): Κρέτσης, Μήττας, Τασάκος, Τσικάτος, Κολτσιάκης, Μαμαλής / Πλεμμένος (λ), Φώλιας (λ), Ζαρωτιάδης, Κωστόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Δημητούλης, Παλέντζας, Δαλακούρας, Κατσιαφλάκας, Γεωργάτος, Χριστόφας, / Ντάκουρης (λ), Κανελλόπουλος, Μπλάουελ, Μπούρας (λ), Μπεσής, Πελεκούδας, Ξεροβάσιλας.