Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2021 11:46

ΑΣ ΚΕΡΚΗΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 3-2: Στη Σάμο η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Την ήττα στο τάι μπρέικ γνώρισε η Καλαμάτα ‘80 το Σάββατο στη Σάμο από τον ΑΣ Κέρκης.

Η Καλαματιανή ομάδα κατάφερε δύο φορές να προηγηθεί κερδίζοντας το πρώτο σετ (0-1) και το (1-2), αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο στόχο της, που ήταν η νίκη. Τελικά η γηπεδούχος ομάδα με τη συμπαράσταση των φιλάθλων της κατόρθωσε να ανατρέψει το σκορ και να φτάσει στην επικράτηση στη διαδικασία του τάι μπρέικ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής των “Λύκων” Π. Ντάκουρης σε δηλώσεις του στην “Ελευθερία”, ανέφερε: “Καταρχήν η Σάμος είναι μια καλή ομάδα και έπαιζε στην έδρα της. Από εκεί και μετά εμείς πήραμε το πρώτο σετ και στη συνέχεια προηγηθήκαμε 2-1. Η γηπεδούχος ομάδα μας πίεσε πολύ στην υποδοχή, δεν ήμασταν ψύχραιμοι στο 4ο και 5ο σετ και ήρθε η ήττα. Είναι μία ήττα που όπως είναι διαμορφωμένο το πρωτάθλημα δεν έχει καμία επίπτωση.

Από εκεί και μετά εμείς κοιτάζουμε όπως έχω ξαναπεί το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε και κοιτάμε το επόμενο με την ΑΕΚ”.

Μεγάλη απώλεια για την Καλαμάτα ‘80 σε αυτό το παιχνίδι ήταν αυτή του Κώστα Δαλακούρα, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν ταξίδεψε στη Σάμο.

Τα σετ: 20-25, 25-21, 22-25, 25-11, 15-10.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Π. Ντάκουρης): Χαραλαμπίδης, Κατσιαφλάκας, Δημητούλης, Παλέντζας, Χριστόφας, Πελεκούδας, Ντάκουρης (λ), Στάμος, Μπεσής, Μπλάουελ, Κανελλόπουλος.