Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2021 12:16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Φ.Ο. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 3-1: Νίκησε πριν το ντέρμπι κορυφής (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε το Σάββατο ο Απόλλωνας που νίκησε με 3-1 σετ τον Φ.Ο. Βριλησσίων στο Κλειστό του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα δεν έπιασε σπουδαία απόδοση όμως κατάφερε με τη συνολική παρουσία της να φτάσει στο στόχο που δεν ήταν άλλος από τη νίκη. Ετσι παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με το Ναύαρχο Βότση, με τον οποίο θα αναμετρηθεί το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.
Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Απόλλωνας στη διάρκεια της εβδομάδας, όπου λόγω ίωσης κάποιες αθλήτριες δεν συμμετείχαν απόλυτα στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και άλλα εσωτερικά προβλήματα έπαιξαν το ρόλο τους στην εικόνα που έδειξε η ομάδα. Επίσης και ο αντίπαλος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και δυσκόλεψε τον Απόλλωνα, σε όλα τα σετ, ενώ κατάφερε να πάρει το δεύτερο και να ισοφαρίσει σε 1-1.
Ο Απόλλωνας κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα, αλλά και τη δυναμικότητα του αντιπάλου και να πάρει την 3η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ανάλογες με τα παραπάνω ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, μετά το τέλος του αγώνα στα ΜΜΕ: “Πετύχαμε άλλη μια νίκη, χωρίς καλή απόδοση θεωρώ. Είχαμε περίεργη εβδομάδα με κάποιες ιώσεις και κάποια άλλα θέματα γενικά της ομάδας. Από εκεί και πέρα η νίκη είναι νίκη. Βασικά κάναμε ένα παιχνίδι με λάθη, τα οποία εμείς δεν κάνουμε, δεν παίζουμε έτσι. Γι’ αυτό κατάφεραν και τα Βριλήσσια, έπαιξαν αρκετά καλά, ήταν αξιόμαχοι κυνήγησαν μπάλες. Από εκεί και πέρα ήταν μια νίκη, η οποία μας δίνει την ευχέρεια να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Ηταν μια νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς να μπει στην 3άδα. Οπότε αυτομάτως έχει και μεγαλύτερη σημασία η νίκη που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. Θα δούμε τα λάθη μας, θα δουλέψουμε πιο καλά θεωρώ αυτή την εβδομάδα, να είμαστε υγιείς όλοι για να πάμε να παίξουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ναύαρχο Βότση”.
Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-19, 25-16.
Διαιτητές: Παν. Χανδρινός, Γ. Κανελλίδης, Γραμματεία: Αικ. Πανδή, Παρατηρητής: Μιχ. Τομαράς.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Καραμούντζου, Καρακύκλα, Βενέτη, Θεοδωρακέα, Αποστολοπούλου, Τόσι, Γκιαούρη (λ), Τσάτουμα, Κόλλια, Ν. Γιόλλα (λ). Στον πάγκο ήταν οι Ε. Σακελλαρίου, Μπεσή, Καράμπελα, Γρίβα.
ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Χρ. Τριανταφυλλόπουλος): Στάθη, Μικέλη, Σολωμού, Καλογεράκη, Ερωτα, Κωστοπούλου, Πολίτη (λ), Μαραθοκαμπίτου, Γιώτα. Στον πάγκο ήταν οι Χαβιάρα (λ), Βουμβουράκη.


PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(3η αγωνιστική)
ΑΓΣ Αρτεμις – Χ.Α.Ν.Θ. 1-3
ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΓΣ Ηλιούπολης 3-0
Απόλλων Καλαμάτας – ΦΟ Βριλησσίων 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 9-1 9
2. Απόλλων Καλαμάτας 9-1 9
3. ΦΟ Βριλησσίων 5-6 3
4. Χ.Α.Ν.Θ. 3-7 3
4. ΓΣ Ηλιούπολης 3-8 2
5. ΑΓΣ Αρτεμις 3-9 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 13/11/2021)
ΦΟ Βριλησσίων – ΑΓΣ Αρτεμις
ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – Απόλλων Καλαμάτας
ΓΣ Ηλιούπολης – Χ.Α.Ν.Θ.