Παρασκευή, 12 Νοέμβριος 2021 11:18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μόνο νίκες σε Α2 και Pre League!

Γράφτηκε από τον

 


Με τρεις νίκες έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Pre League βόλεϊ γυναικών ο Απόλλων Καλαμάτας και με 9 βαθμούς ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου με τον Ναύαρχο Βότση, με τον οποίο θα αναμετρηθεί αύριο.

Η μεσσηνιακή ομάδα αναχωρεί σήμερα το πρωί οδικώς για τη Θεσσαλονίκη, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψει στη βάση της αήττητη, διευρύνοντας έτσι το εντυπωσιακό σερί. Ο Απόλλων μέτρησε 18 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2, που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας, ενώ πέρυσι δεν διεξήχθη η Pre League. Φέτος, αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, έχει κάνει το 3 στα 3 και έφθασε έτσι τις 21 σερί νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης, σχολιάζοντας στην “Ε” το ιδανικό ξεκίνημα στην Pre League είπε: “Ο όμιλος ήταν στα μέτρα μας και θεωρώ τα αποτελέσματα φυσιολογικά. Ηταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας η νίκη στην ΧΑΝΘ”. Για το αυριανό ντέρμπι κορυφής ο προπονητής του Απόλλωνα τόνισε ότι: “Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται στην ίδια θέση με εμάς και πάνω – κάτω έχουμε βγάλει το ίδιο πρόγραμμα. Είναι αρκετά δυνατή μέσα στην έδρα της. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί. Είναι ντέρμπι κορυφής και αν κερδίσουμε, θα είμαστε σε καλό σημείο για την επίτευξη του πρώτου στόχου, που είναι να είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα”.
Αγωνιστικά, η Σοφία Γκιαούρη έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά μάλλον θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη. Ο Απόλλων αγωνίστηκε πρόσφατα εκεί και με τη ΧΑΝΘ, παίρνοντας το διπλό και αν κάνει το ίδιο το Σάββατο, θα γίνει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο.