Δευτέρα, 29 Νοέμβριος 2021 14:05

Προπονήσεις κλιμακίων εθνικών ομάδων βόλει στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σταδίου Καλαμάτας θα διεξαχθεί σήμερα προπόνηση κλιμακίων Παμπαίδων και Παγκορασίδων των ομάδων της Μεσσηνίας.

Την προπόνηση θα κάνει ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου Γιάννης Ρηγάκος.
Σχετικά με τη σημερινή προπόνηση η διοίκηση της ΕΣΠΕΠ σε ανακοίνωση που έχει κοινοποιήσει στα σωματεία της Μεσσηνίας, που ανήκουν στη δύναμη της, αναφέρει:
“Ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Πελοποννήσου κ. Ρηγάκος Γιάννης, στο πλαίσιο εφαρμογής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.ΠΕ. για την Ένωση, καλεί για προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15.45 (Διάρκεια προπόνησης 16.00 – 17.30) Αγόρια γεννηθέντα τα έτη 2007 και 2008, και ώρα 17.15 (Διάρκεια προπόνησης 17.30 – 19.00 ) Κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2008 & 2009.
Τηλ. επικοινωνίας με τον Π.Ο.Π. κ. Ρηγάκος: 6948828576.
Γενικές οδηγίες: Οι αθλητές και Αθλήτριες που θα παρουσιαστούν θα πρέπει να έχουν αθλητική περιβολή και αθλητικά υποδήματα, Επιγονατίδες, Νερό.
Να συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον προπονητή του σωματείου τους ή από κάποιο πρόσωπο που θα έχει την ευθύνη τους.
Αν είναι εν ενεργεία απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας με σφραγίδα ιατρού ή φωτοτυπία αυτής θεωρημένη από το σωματείου του.
Αν δεν υπάρχει Κάρτας Υγείας θα πρέπει να προσκομίσουν μια ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα προπονήσεων.
Προσοχή: Χωρίς ιατρική βεβαίωση (κάρτα υγείας ή απλή) δεν μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία των κινητικών τεστ και προπονήσεων.
Επισημαίνεται ότι όλοι οι αθλήτριες/αθλητές θα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν αποτελέσματα από self test ή rapid test.
Παρακαλούνται να βρίσκονται ακριβώς την ώρα που ορίζει το πρόγραμμα ώστε να συντονιστεί και να προγραμματιστεί καλύτερα η όλη διαδικασία”.

(φωτό αρχείου)