Σάββατο, 25 Δεκέμβριος 2021 11:21

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Περιμένει την κλήρωση της β’ φάσης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80:  Περιμένει την κλήρωση της β’ φάσης

 

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2021 η Καλαμάτα ‘80, καθώς νίκησε την Τετάρτη με 3-1 σετ τον Α.Ο. Αιγιαλέων και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Pre League βόλεϊ ανδρών.


Η μεσσηνιακή ομάδα πέτυχε εννέα νίκες σε 10 αγωνιστικές, χάνοντας μόνο στη Σάμο στο τάι – μπρέικ από τον Α.Σ. Κέρκης, που πήρε τη δεύτερη θέση. Οι “λύκοι” μαζί με τον Α.Σ. Κέρκης και την ΑΕΚ που τερμάτισε τρίτη, θα αγωνιστούν στη β’ φάση του πρωταθλήματος μαζί με τις πρώτες ομάδες του δευτέρου ομίλου, που είναι κατά σειρά ο Αριστοτέλης Σκύδρας, ο Πήγασος Πολίχνης και ο Αθλος Ορεστιάδας. Οι έξι αυτές ομάδες θα διεκδικήσουν τα τρία συνολικά εισιτήρια για τη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ, σ’ ένα πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών.
Η πρώτη ομάδα της κατάταξης θα ανέβει απευθείας στην Volleyleague, ενώ οι ομάδες που θα καταταγούν από την 2η έως και την 5η θέση, θα αγωνιστούν σε πλέι -οφ ως εξής: 2 -5, 3-4. Οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους και ο νικητής θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την Volleyleague. Ο ηττημένος θα παίξει μπαράζ με τον 8ο της φετινής Volleyleague (στις δυο νίκες). Η Καλαμάτα ‘80, όπως βέβαια και οι υπόλοιπες πέντε ομάδες, περιμένουν την κλήρωση της β’ φάσης που θα κρίνει την άνοδο.
Οι “λύκοι” έδειξαν στο πρώτο μισό της σεζόν ότι μπορούν να είναι μία από τις ομάδες που θα πανηγυρίσουν στο φινάλε.