Πέμπτη, 06 Ιανουάριος 2022 12:14

Συνεχίζει κανονικά η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

 

Την μετάθεση των Εθνικών πρωταθλημάτων βόλεϊ κατά δύο εβδομάδες, με εξαίρεση τη Volley League γυναικών, τον Γ' όμιλο της Pre League ανδρών και τα Κύπελλα Ελλάδας, ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ

.
Τα συνεχιζόμενα κρούσματα κορoνοϊού στην χώρα μας οδήγησαν τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας στην απόφαση να «παγώσουν» κάθε δραστηριότητα σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις βόλεϊ. Με εξαίρεση, λοιπόν, την Volley League γυναικών, τον Γ' όμιλο της Pre League ανδρών και τα Κύπελλα Ελλάδας, οι υπόλοιπες διοργανώσεις θα σταματήσουν έως και την Κυριακή 16/1.
Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι η Καλαμάτα ‘80 συνεχίζει κανονικά τόσο στο πρωτάθλημα, όπου υποδέχεται μεθαύριο τον Αθλο Ορεστιάδας, όσο και στο Κύπελλο (παίζει με Πετρούπολη στις 12 Ιανουαρίου).
Αντίθετα για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που μετέχει στην Pre League γυναικών, το πρωτάθλημα διακόπτεται.
Η ΕΟΠΕ στην προχθεσινή της ανακοίνωση, σημειώνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες για ορισμένα πρωταθλήματα και γι’ αυτό συνεχίζονται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των παρακάτω Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (δεν θα διεξαχθούν αγώνες έως και την Κυριακή16/1/2022).
Pre League ανδρών (Ομιλος Δ’ – παραμονή/υποβιβασμός)
Pre League γυναικών (Όμιλος Α’ & Β’)
Α2 εθνική κατηγορία ανδρών (όλες οι ζώνες)
Α2 εθνική κατηγορία γυναικών (όλες οι ζώνες)
Λόγω έλλειψης διαθέσιμων ημερομηνιών για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωσή τους, συνεχίζονται οι διοργανώσεις:
Πρωτάθλημα Volley League γυναικών
Πρωτάθλημα Pre League ανδρών (Όμιλος Γ’ – άνοδος στην Volley league Ανδρών)
Κύπελλο Ελλάδας ανδρών (Β’ φάση)
Κύπελλο Ελλάδας γυναικών (Β’ φάση)
Οι εξ αναβολής αγώνες ΑΕ Αμπελοκήπων-ΝΟΠ Ρεθύμνου για τον Β' όμιλο της Α' Ζώνης της Α2 Γυναικών και ΑΕΠ Ολυμπιάδας-ΑΘΛΗΣΗ Μυτιλήνης για τον Α' όμιλο της Α' Ζώνης της Α2 Ανδρών προγραμματισμένοι για την Τετάρτη 5/1 θα διεξαχθούν κανονικά.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά για όλα τα Σωματεία και όλες τις ηλικίες, τηρώντας πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και συνιστάται η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό.
Η Ε.Ο.ΠΕ. θα είναι στο πλευρό όλων των σωματείων για κάθε διευκρίνιση ή βοήθεια που θα χρειαστούν και είναι σίγουρη στην υπευθυνότητα όλων προκειμένου η επιστροφή στη πλήρη δράση να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατόν”

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ