Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022 11:27

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ηττα - αποκλεισμός από τον Μίλωνα με παράπονα

Γράφτηκε από τον

Με το... αριστερό μπήκε στο νέο έτος η ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα, καθώς έχασε προχθές το βράδυ εκτός έδρας με 3-1 σετ από τον Μίλωνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών.

Η καλαματιανή ομάδα κέρδισε το πρώτο σετ με 26-24, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μίλων αν και αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, κέρδισε τρία συνεχόμενα σετ (25- 19, 25-17, 25-14) και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Απόλλων έκανε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση, αλλά έχει πολλά παράπονα αναφορικά με τις συνθήκες που διεξήχθη ο αγώνας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: "Κάνοντας ίσως τη πιο χειρότερη ως τώρα εμφάνιση η ομάδα μας σήμερα ηττήθηκε από τον Μίλωνα με 3-1 για το θεσμό του κυπέλλου.
Στα θετικά η επανεμφάνιση της λίμπερο μας Γιόλλα Ν, που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, καθώς και η εμφάνιση ακόμα δύο νεαρών παικτριών μας των Σακελλαρίου Ε και Γιόλλα Ε. Στα αρνητικά η όλη διαχείριση από την ομοσπονδία μας και της αθηναϊκής ομάδας των κρουσμάτων. Φαίνεται η έλλειψη επικοινωνίας και συγκοινωνίας των εμπλεκόμενων φορέων, που δυστυχώς αδυνατούν όπως δείχνουν να ελέγξουν την κατάσταση των κρουσμάτων, των κανόνων που πρέπει να ακολουθούνται για την τήρηση του αγωνιστικού υγειονομικού πρωτοκόλλου και όλα συγκλίνουν ότι αν συγκαλύπτεις όλα
αυτά, μοιραία οδηγείς σε μαρασμό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Για εμάς η απόκρυψη δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός, αντίθετα περισσότερο, για αυτό από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν ενώ δεν ήταν προαπαιτούμενο, οι αθλήτριες μας υπάγονταν σε εβδομαδιαίους ελέγχους για την πρόληψη και γρήγορη εξακρίβωση όποιων θεμάτων.
Ελπίζουμε να υπάρξει μεγαλύτερη σύνεση στο μέλλον και να μην είναι η όποια νίκη αυτοσκοπός εις βάρος της υγείας".
Ο Απόλλων αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη με τις Κόλλια, Μπεσή, Θεοδωρακέα ,Καρακύκλα, Γρίβα, Τόσι, Γκιαούρη (αρχική εξάδα), Γιόλλα Ν., Σακελλαρίου Ε., Καράμπελα Χ., Τσάτουμα Ο. και Γιόλλα Ε.