Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2022 11:40

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με ψυχολογία αύριο στην Πετρούπολη για το Κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Με ψυχολογία αύριο στην Πετρούπολη για το Κύπελλο

Με το... δεξί μπήκε στη β’ φάση της Pre League βόλεϊ ανδρών η Καλαμάτα ‘80, καθώς επικράτησε το Σάββατο με 3-0 σετ του Αθλου Ορεστιάδας.

Οι “λύκοι” χρειάστηκαν 90 λεπτά για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους και να δείξουν από την πρεμιέρα ότι είναι αποφασισμένοι για την άνοδο.
Επόμενος αντίπαλος για την Καλαμάτα ‘80 είναι ο Αριστοτέλης Σκύδρας, ξανά εντός έδρας. Πριν το σαββατιάτικο ματς στο Κλειστό, υπάρχει ο αγώνας με την Πετρούπολη για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η μεσσηνιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο στις 6 μ.μ. στο “Ν. Παξιμαδάς” τον Γ.Σ Πετρούπολης σε νοκ – άουτ αναμέτρηση. Αυτή είναι και η μόνη που θα διεξαχθεί για την Α’ ζώνη.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση έπειτα από κλήρωση τον Α.Σ. Κέρκης Σάμου, την ΑΕΚ ή την Αρμενική, που προκρίθηκαν χωρίς αγώνα.
Η Πετρούπολη αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία (Α2) από την Καλαμάτα ‘80 και γι’ αυτό είναι γηπεδούχος.
Οσον αφορά την β’ ζώνη, προέκυψαν τα εξής ζευγάρια: ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΣ Άρης, Πήγασος Πολίχνης - ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης, Ένωση Τούμπας - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, ΧΑΝΘ - ΑΣ Μακεδονικός και ΑΣ Ελπίς - ΟΠΑΘ Περσέας.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Κυπέλλου ανδρών έχουν ως εξής:

Τετάρτη

ΓΣ Πετρούπολης - Καλαμάτα ‘80, 6 μ.μ.
Γεωργάκη, Παπαχατζής
Ένωση Τούμπας - ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, 6 μ.μ.
Δρανίτσα, Γεωργιάδης
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΣ Άρης, 8 μ.μ.
Αβραμίδης, Δανιηλίδου
Πήγασος Πολίχνης - ΣΦΚ Πιερικός Κατερίνης, 8 μ.μ.
Σταυριανίδης, Μαυρίδης
ΧΑΝΘ - ΑΣ Μακεδονικός, 9.30 μ.μ.
Κουκουμάκας, Βασιλειάδης

Πέμπτη
ΑΣ Ελπίς - ΟΠΑΘ Περσέας, 8.30 μ.μ.
Παπακοσμάς, Δημητρίου

Πώς θα τα διατεθούν τα εισιτήρια με Αριστοτέλη Σκύδρας

Τον τρόπο διάθεσης των εισιτήριων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας έκανε γνωστό η Καλαμάτα ‘80. Στο Κλειστό θα βρεθούν το Σάββατο μόνο 125 θεατές. Αναλυτικά η ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: “
Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 15/01 με αντίπαλο τον ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τα 125 διαθέσιμα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:
Μέχρι και την Τρίτη 11/1 δικαίωμα απόκτησης εισιτήριου θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το εισιτήριό τους μέχρι και τότε. Από Τετάρτη 12/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω από το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.
Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης”.