Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 11:31

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Και τώρα... ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Γράφτηκε από τον

 

Ιδανικά έχει ξεκινήσει στο 2022 η Καλαμάτα ‘80 κερδίζοντας κατά σειρά τον Αθλο Ορεστιάδας για την Pre League ανδρών και την Πετρούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η μεσσηνιακή ομάδα καλείται πλέον να ξεπεράσει και το δύσκολο εμπόδιο του Αριστοτέλη Σκύδρας, αύριο στις 6 μ.μ. στο Κλειστό. Πρόκειται για ματς για την δεύτερη αγωνιστική στον όμιλο της ανόδου. Για τους φιλοξενούμενους θα είναι το πρώτο στη δεύτερη φάση, καθώς αναβλήθηκε η πρεμιέρα με την ΑΕΚ.
Η ομάδα της Σκύδρας αγωνίστηκε πάντως την Τετάρτη για το Κύπελλο (όπως και η Καλαμάτα ‘80) παίρνοντας την πρόκριση με αντίπαλο τον Αρη. Ο Αριστοτέλης είναι ίσως, η πιο δυνατή ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι “λύκοι” στον όμιλο της ανόδου και με νίκη θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση. Σε αυτή την προσπάθεια η μεσσηνιακή ομάδα θα έχει και το βοήθεια του κόσμου, αφού όπως ανακοίνωσε η διοίκηση: “Τα εισιτήρια για τον αγώνα στις 15/01 με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Σκύδρας ήδη εξαντλούνται!”.
Λόγω του περιορισμού στη χωρητικότητα του γηπέδου, η Καλαμάτα ‘80 υπενθυμίζει ότι: “Εισιτήρια δεν θα πωλούνται έξω από το γήπεδο, παρά μόνο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.
Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης. Όσο άδικο και να βρίσκουμε και εμείς τον δραματικό περιορισμό των επιτρεπόμενων θεατών είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους κανόνες και να συμμορφωθούμε”.
Τον αγώνα της Καλαμάτας ‘80 με τον Αριστοτέλη Σκύδρας θα διαιτητεύσουν οι Μυλωνάκης και Καραγιαννόπουλος. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές στον όμιλο ανόδου της Pre League ανδρών έχουν ως εξής:

Σάββατο

ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας - ΑΣ Κέρκης Σάμου, 5 μ.μ.
Γεωργιάδης, Ιωαννίδης
Καλαμάτα ‘80 - ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας, 6 μ.μ.
Μυλωνάκης, Καραγιαννόπουλος
ΑΕΚ - Πήγασος Πολίχνης, 6 μ.μ.
Γεροθόδωρος, Βουδούρης