Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 22:31

Πανηγυρική πρόκριση με δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 σετ τη Χάροντοκ στον Άγιο Θωμά και με δεύτερη νίκη προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο τάι μπρέικ 3-2 σετ τη Χόροντοκ στο κλειστό του Αγίου Θωμά στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Challenge Cup βόλεϊ ανδρών και, σε συνδυασμό με τη νίκη του 3-1 σετ στην πρώτη αναμέτρηση στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα, πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 2-0 σετ και εξασφάλισε την πρόκριση. Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος απέσυρε τους Ντεν Ντρις και Πρωτοψάλτη και δοκίμασε διάφορα σχήματα.
Στο τάι μπρέικ, με δύο σερί επιθέσεις του Ράπτη και άσο του Γιάκομπσεν ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 3-0. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν και προσπέρασαν, διατηρώντας το +1. Μετά από άουτ επίθεση του Τόμιν, οι «πράσινοι» προσπέρασαν με 8-7 και 11-9 με πρώτο χρόνο του Ρανγκέλ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 12-9 με τον Μάρκου. Η διακοπή για να καθαριστεί το τάραφλεξ επηρέασε την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που δέχτηκε σερί 4-0 με πρωταγωνιστή των Ουκρανών τον Σεμένιουκ. Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ματς μπολ, αλλά το απώλεσε, κάτι που έκανε και η Χάροντοκ και το τελικό 17-15 ήρθε με τη χαμένη επίθεση του Σιντορένκο.
Τα σετ: 25-17, 25-22, 23-25, 19-25, 17-15.

Πηγή: www.sport-fm.gr