Παρασκευή, 21 Ιανουάριος 2022 13:29

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στην Πολίχνη το πρώτο εκτός έδρας ματς της β’ φάσης

Γράφτηκε από τον

 

Μετά από δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με Αθλο Ορεστιάδας και Αριστοτέλη Σκύδρας, η Καλαμάτα ‘80 θα δώσει αύριο το πρώτο ματς μακριά από το Κλειστό για την β’΄βάση στην Pre League βόλεϊ ανδρών.

Οι “λύκοι” θα βρεθούν στην Πολίχνη για να αντιμετωπίσουν στις 6 μ.μ. τον τοπικό Πήγασο, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής στον όμιλο της ανόδου.
Η μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία ύστερα από το 2 στα 2 και στόχο μία ακόμη νίκη. Ο Πήγασος έχει 4 βαθμούς σε 2 παιχνίδια και προέρχεται από την προχθεσινή νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας με τη ΧΑΝΘ (3-0 σετ). Στα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής θα παίξουν ο Αριστοτέλης Σκύδρας με τον Αθλο Ορεστιάδας και ο Α.Σ. Κέρκης Σάμου με την ΑΕΚ.
Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο

Πήγασος Πολίχνης - Καλαμάτα ‘80, 6 μ.μ.
Παπαδογούλας, Ισκάς
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας - ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας, 6 μ.μ.
Βασιλειάδης, Σταυριανίδης
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΕΚ, 7 μ.μ.
Βελώνης, Μενεσλής

“Σεφτέ” ο Αριστοτέλης Σκύδρας

Στο μεταξύ, ο Αριστοτέλης Σκύδρας νίκησε την Τετάρτη την ΑΕΚ με 3-1 σετ σε εξ αναβολής ματς για την 1η αγωνιστική στον όμιλο της ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο σετ με 22-25, αλλά στη συνέχεια ο Αριστοτέλης, που προερχόταν από την ήττα στην Καλαμάτα, κέρδισε τα επόμενα τρία με 25-17, 27-25 και 25-23 και μαζί το ματς. Ετσι με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τον Πήγασο που έχει 4 βαθμούς και την Καλαμάτα ‘80 που έχει 6 βαθμούς. Η ΑΕΚ έμεινε στους 2 βαθμούς, όσους έχει και ο Αθλος Ορεστιάδας, ενώ στην τελευταία θέση με 1 βαθμό είναι ο Α.Σ. Κέρκης.