Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022 14:35

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1: Μπορούσε κάτι καλύτερο

Γράφτηκε από τον
ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1: Μπορούσε κάτι καλύτερο

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών, ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ, προχθές στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με το Αιγάλεω.

Η Καλαματιανή ομάδα αν και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ κερδίζοντας το πρώτο σετ, στη συνέχεια παρά τις προσπάθειες των αθλητριών και τις κινήσεις του προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη από τον πάγκο, δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό ή βαθμούς, με τη γηπεδούχο ομάδα να ανατρέπει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να φτάνει στη νίκη. Ετσι με αυτό το αποτέλεσμα ο Απόλλωνα οπισθοχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ το Αιγάλεω ανέβηκε στην 3η.
Ο Απόλλωνας με την εμφάνιση που πραγματοποίησε, άξιζε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, όπως σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην “Ελευθερία” ο Μπάμπης Μυτσκίδης. “Δεν παίξαμε άσχημα, πολεμήσαμε, αν ήμασταν λιγάκι πιο προσεκτικοί θα φεύγαμε με βαθμό ή βαθμούς”, ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του και πρόσθεσε: “Ηταν μια ομάδα που έπαιξε, μια ομάδα που κυνήγησε τη νίκη απέναντι σε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Είχαμε τα προβληματάκια μας στη διάρκεια της εβδομάδας χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, κοιτάξαμε να τα ξεπεράσουμε και να αντιμετωπίσουμε το Αιγάλεω. Κάναμε καλή προσπάθεια δεν ήρθε το αποτέλεσμα και αυτό που μας μένει από το συγκεκριμένο ματς είναι μια πικρία. Πρέπει με οδηγό την προσπάθεια που κάναμε σήμερα, να συνεχίσουμε το ίδιο και στα επόμενα παιχνίδια.
Τα σετ: 23-25, 25-17, 25-20, 27-25.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Αγγ. Αντωνιάδη): Κόνιαρη, Βλάχου, Οικονομάκη, Φακοπουλίδου, Ανδρεόλα, Ράπτη, Λύρα (λ), Μελετιάδη, Πατεράκη, Νικολαΐδη, Γκέκοβιτς, Δρεμπελά.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Μπ. Μυτσκίδης): Θεοδωρακέα, Καραμούντζου, Τόσι, Καρακύκλα, Αποστολοπούλου, Βενέτη, Γκιαούρη (λ), Δημοπούλου, Τσάτουμα.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στην κορυφή οι Ακαδημίες
Πρωταθλητών Πεύκων

Οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, επικράτησαν στη διαδικασία του τάι μπρέικ του ΖΑΟΝ στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής στο Γ’ όμιλο της Pre League Γυναικών.
Με την κουτσουρεμένη νίκη, πήραν δύο πόντους και πέρασαν στην 1η θέση αφήνοντας στη δεύτερη με έναν πόντο διαφορά την ομάδα από το Ζηρίνειο.
Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα, αν και πήρε το πρώτο σετ, ηττήθηκε με 3-1 από το Αιγάλεω που πέτυχε τη δεύτερη νίκη του και διατηρήθηκε στην 3η θέση. Ο Απόλλωνας έπεσε στην 5η θέση, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα με τη διεκδίκηση μίας από τις θέσεις που οδηγούν σε άνοδο στη Volley League Γυναικών.
Ο ΦΟ Βριλησσίων κέρδισε εντός έδρας τον ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση με 3-0 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής, καθώς και η επόμενη αγωνιστική, έχουν ως εξής:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(3η αγωνιστική)
Βριλήσσια – Ναύαρχου Βότση 3-0
Αιγάλεω – Απόλλων Καλ. 1-3
Ακ. Πρ. Πεύκων – ΖΑΟΝ 3-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Ακ. Πρ. Πεύκων 9-3 8
2. ΖΑΟΝ 8-4 7
3. Αιγάλεω 7-5 6
4. Απόλλων Καλ. 4-6 3
-. Βριλήσσια 3-6 3
6. Ναύαρχου Βότση 2-9 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022)
ΖΑΟΝ – ΦΟ Βριλησίων
Αιγάλεω – Ακ. Πρ. Πεύκων
Απόλλων Καλ. - Ναύαρχου Βότση